Publikováno Květen 17, 200718 r Ták druhá sada na cestě půjde na zadek ,to bude mazec.Jen najít pro ně vhodné misto:::ředek už je Navštivte můj web Upraveno Květen 17, 200718 r od olaf
Květen 17, 200718 r ...rozdíl v ceně žádný...ve zvuku ano... Kde se dá objednat??Já tam mám furt ty origo papíráky a to je hrůza,a ještě bych potřeboval do zadních dveří jenom vejškáče nějaký lepší než ty origo.
Květen 17, 200718 r ...rozdíl v ceně žádný...ve zvuku ano... Kde se dá objednat??Já tam mám furt ty origo papíráky a to je hrůza,a ještě bych potřeboval do zadních dveří jenom vejškáče nějaký lepší než ty origo. obrat se na guru autohifi tohoto fora... fancarhifi, rád ti poradí... Upraveno Květen 17, 200718 r od Aidolon
Květen 17, 200718 r Autor Ahoj ,nevím jestli cena stejná ,ale ty SONY stojí 71,99 EUR | 2123.71 Kč a to si myslím cena směšná nato jak hrají ve spojení s MDF podložkama lepší než jsem čekal.Zadní už dořešeny pujdou do pátých dveří,
Květen 18, 200718 r ...rozdíl v ceně žádný...ve zvuku ano... Kde se dá objednat??Já tam mám furt ty origo papíráky a to je hrůza,a ještě bych potřeboval do zadních dveří jenom vejškáče nějaký lepší než ty origo. Pokud máš zájem o nějaké kompa tak není nic snažšího...napiš mi na mail nebo na ICQ...
Květen 18, 200718 r ...to Olaf...všichni to nemají do Němec 3km...ty kompa stojí asi 3200-3500,- (původně myslím 4tis.)...a je to model, který má Sony v nabídce už dost dlouho...nic je už asi nenapadlo...
Květen 19, 200718 r Autor ...to Olaf...všichni to nemají do Němec 3km...ty kompa stojí asi 3200-3500,- (původně myslím 4tis.)...a je to model, který má Sony v nabídce už dost dlouho...nic je už asi nenapadlo... No já to rozhodně nemám do německa 3 km su z oresu brno venkov a jsou z rakouska ,ale to je přece jedno já je obědnal stejně na dobírku +150kč , no a když už je mám vepředu tak at je to stejný ne? Sony xs 170 Upraveno Květen 19, 200718 r od olaf
Květen 20, 200718 r Autor tak jem to dnes konečně dodělal ,natáhl dvojlinku a vše připravil ted už jen to repro zapojit a hotovo.Výsledek je...to remus1 tady máš ty kroužky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.