Přejít na obsah

ssony

olaf

Doporučené příspěvky

...rozdíl v ceně žádný...ve zvuku ano...

Kde se dá objednat??Já tam mám furt ty origo papíráky a to je hrůza,a ještě bych potřeboval do zadních dveří jenom vejškáče nějaký lepší než ty origo. :help:

obrat se na guru autohifi tohoto fora... fancarhifi, rád ti poradí...

Editováno: , autor: Aidolon
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...rozdíl v ceně žádný...ve zvuku ano...

Kde se dá objednat??Já tam mám furt ty origo papíráky a to je hrůza,a ještě bych potřeboval do zadních dveří jenom vejškáče nějaký lepší než ty origo. :help:

Pokud máš zájem o nějaké kompa tak není nic snažšího...napiš mi na mail nebo na ICQ... :palec2:

Odkaz ke komentáři

...to Olaf...všichni to nemají do Němec 3km...ty kompa stojí asi 3200-3500,- (původně myslím 4tis.)...a je to model, který má Sony v nabídce už dost dlouho...nic je už asi nenapadlo... :)

No já to rozhodně nemám do německa 3 km su z oresu brno venkov a jsou z rakouska ,ale to je přece jedno já je obědnal stejně na dobírku +150kč , no a když už je mám vepředu tak at je to stejný ne? ;)Sony xs 170 ;)

Editováno: , autor: olaf
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...