olaf Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 (editace) Ták druhá sada na cestě půjde na zadek ,to bude mazec.Jen najít pro ně vhodné misto:::ředek už je Navštivte můj web Editováno: 17. Květen 2007, autor: olaf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Toš teda pěkné věcičky tam máš. Co te to vyšlo? a kde si to sehnal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 ...rozdíl v ceně žádný...ve zvuku ano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 ...rozdíl v ceně žádný...ve zvuku ano... Kde se dá objednat??Já tam mám furt ty origo papíráky a to je hrůza,a ještě bych potřeboval do zadních dveří jenom vejškáče nějaký lepší než ty origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Lightning Audio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 (editace) ...rozdíl v ceně žádný...ve zvuku ano... Kde se dá objednat??Já tam mám furt ty origo papíráky a to je hrůza,a ještě bych potřeboval do zadních dveří jenom vejškáče nějaký lepší než ty origo. obrat se na guru autohifi tohoto fora... fancarhifi, rád ti poradí... Editováno: 17. Květen 2007, autor: Aidolon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 17. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Ahoj ,nevím jestli cena stejná ,ale ty SONY stojí 71,99 EUR | 2123.71 Kč a to si myslím cena směšná nato jak hrají ve spojení s MDF podložkama lepší než jsem čekal.Zadní už dořešeny pujdou do pátých dveří, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 18. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Tak nakonec opravdu skončí zde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 ...rozdíl v ceně žádný...ve zvuku ano... Kde se dá objednat??Já tam mám furt ty origo papíráky a to je hrůza,a ještě bych potřeboval do zadních dveří jenom vejškáče nějaký lepší než ty origo. Pokud máš zájem o nějaké kompa tak není nic snažšího...napiš mi na mail nebo na ICQ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 ...to Olaf...všichni to nemají do Němec 3km...ty kompa stojí asi 3200-3500,- (původně myslím 4tis.)...a je to model, který má Sony v nabídce už dost dlouho...nic je už asi nenapadlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 19. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 (editace) ...to Olaf...všichni to nemají do Němec 3km...ty kompa stojí asi 3200-3500,- (původně myslím 4tis.)...a je to model, který má Sony v nabídce už dost dlouho...nic je už asi nenapadlo... No já to rozhodně nemám do německa 3 km su z oresu brno venkov a jsou z rakouska ,ale to je přece jedno já je obědnal stejně na dobírku +150kč , no a když už je mám vepředu tak at je to stejný ne? Sony xs 170 Editováno: 19. Květen 2007, autor: olaf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 20. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 tak jem to dnes konečně dodělal ,natáhl dvojlinku a vše připravil ted už jen to repro zapojit a hotovo.Výsledek je...to remus1 tady máš ty kroužky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.