Davon Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Ahoj klidne jsi tady muj nick mohl napsat nemusis me nazvat clovekem Y. Vec se ma tak ze jsem uzivatel ZDSAMCT nabidnul LaK svetla ktere jsem mel na svem voze. Bylo domluveno ze mu je poslu ale potom napsal ze ma znameho z havirova kteremu bych to mohl predat v cemz jsem samozrejme nevidel problem. Bohuzel svetla nemam a nevim doted kde jsou! Rozhodne jsem nemel vplanu misto svetel poslat spaliky s drevem. ZDSAMCT jsem nabidnul ze vim kde LaK svetla maji v jednom vrakaci ale chteli za ne pres 6000,- ktere samozrejme nechtel. Nic vic nic min. A v pripade ze bych nekoho OKRADNUL tak bych nezadal verejne nikoho o zmenu nicku nemel to napsane v podpisu a pohodlne si zalozil registraci novou. kdyz jsem ten clanek psal nicky jsem davat vubec nechtel,k tomu doslo az po zajmu ctenaru,nikdy jsem nerelkl ze jsi zlodej jak pises tady a i do SZ co jsi mi psal, jen jsem napsal clanek o necem co vypada celkem zajimave a jsem celkem rad ze si to nemyslim jen ja timto i dekuju ostatnim za podporu Ja si myslim, ze neni, pokud muzu mluvit i za ostatni zac. Jelikoz mezi nami (tim nerikam ze je to tento pripad, to neee) jsou svine prevlecene jak se rika za kamarady, tak je asi dobre si co nejvice o jinych zkusenostech dati vedet! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 1. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 tak se mi vcera po nejake dobe ozval pan "X" /slon/ s tim ze uz kasle na to aby shanel pro sebe to leve svetlo a ze kdyz budu chtit tak mi proda to svoje prave, no mam pocit ze to o necem trosku vypovida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 tak doufám že ho nekoupíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 1. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 tak doufám že ho nekoupíš z tech dvou panu su celkem vylecenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 tak doufám že ho nekoupíš z tech dvou panu su celkem vylecenej O co ti jde prosim te ? Ja ty svetla nemam pochop to ! Se slonem nebo jaky ma nick ten user jsem se nesesel ani mu nepsal protoze ty svetla proste nemam! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 O co ti jde prosim te ? Ja ty svetla nemam pochop to ! Se slonem nebo jaky ma nick ten user jsem se nesesel ani mu nepsal protoze ty svetla proste nemam! Tak proc je nabizis kdyz je nemas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 O co ti jde prosim te ? Ja ty svetla nemam pochop to ! Se slonem nebo jaky ma nick ten user jsem se nesesel ani mu nepsal protoze ty svetla proste nemam! Tak proc je nabizis kdyz je nemas? on přece myslel že je má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.