MichalF Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 OMG http://www.doupe.cz/h/Aktuality/AR.asp?ARI=116664 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 JJ už slintám... A DVD drive už se toho disku nemůže dočkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Pamatuju doby Starcraftu 1.... No jsem zvedav, opravdu zvedav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Myslim, že odkaz Starcraftu 1 je tak silný, že Bllizard jistě nic nepodcení... navíc Bllizardi si vždycky dávali hoooodně záležet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 To je pravda... Sice na hry moc nejsem, uz me dovadeni preslo Ale na tohle se tesim. Hlavne jejich animace vzdycky staly za to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Vypadá to pěkně, na hry moc času není, ale pár kol určitě zvládnu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Jinak tady ke stazeni prvni gameplay videa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Hehe, Starcraft, Age of Empires II, serie Comand and Conquer = moje počítačový mladí škoda že Age 3 sou nic moc, tak snad Starcrafta II nepokazej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Hehe, Starcraft, Age of Empires II, serie Comand and Conquer = moje počítačový mladí škoda že Age 3 sou nic moc, tak snad Starcrafta II nepokazej Jojo AoE 3 je podle me propadak, ale verim, ze Blizz ty starcrafty udela super ... to gameplay video me celkem nadchlo. Grafika je lepsi nez byla, neni to zadnej high end, ale tady de hlavne o hratelnost. Me to tak navnadilo, ze sem si nainstalovat C&C 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Až ted? :-D C&C 3 sme s kámošem pařili na takový homeLANce a to sme pak vypadali... vožralý, vyhraný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 no tak jsem obětoval 20 minut z pracovní doby a to demo ze hry zkouknul!!! A super!!!! už se klepu... jen doufam že to plánovaná 8800GTS320 zvládne na 20-ti palcovým LCD v plný palbě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 8800GTS mam, 20"LCD taky a C&C 3 mi na to v plny palbě jde, takže tohle by mohlo taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 No grafárna je na tom parádní. To bych si na to musel pořídit novej komp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.