Květen 21, 200718 r Myslim, že odkaz Starcraftu 1 je tak silný, že Bllizard jistě nic nepodcení... navíc Bllizardi si vždycky dávali hoooodně záležet...
Květen 21, 200718 r To je pravda... Sice na hry moc nejsem, uz me dovadeni preslo Ale na tohle se tesim. Hlavne jejich animace vzdycky staly za to...
Květen 23, 200718 r Hehe, Starcraft, Age of Empires II, serie Comand and Conquer = moje počítačový mladí škoda že Age 3 sou nic moc, tak snad Starcrafta II nepokazej
Květen 23, 200718 r Autor Hehe, Starcraft, Age of Empires II, serie Comand and Conquer = moje počítačový mladí škoda že Age 3 sou nic moc, tak snad Starcrafta II nepokazej Jojo AoE 3 je podle me propadak, ale verim, ze Blizz ty starcrafty udela super ... to gameplay video me celkem nadchlo. Grafika je lepsi nez byla, neni to zadnej high end, ale tady de hlavne o hratelnost. Me to tak navnadilo, ze sem si nainstalovat C&C 3
Květen 23, 200718 r Až ted? :-D C&C 3 sme s kámošem pařili na takový homeLANce a to sme pak vypadali... vožralý, vyhraný....
Květen 25, 200718 r no tak jsem obětoval 20 minut z pracovní doby a to demo ze hry zkouknul!!! A super!!!! už se klepu... jen doufam že to plánovaná 8800GTS320 zvládne na 20-ti palcovým LCD v plný palbě...
Květen 25, 200718 r 8800GTS mam, 20"LCD taky a C&C 3 mi na to v plny palbě jde, takže tohle by mohlo taky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.