Červenec 13, 200718 r Ja by som externý vypínač ani neriešil. Buď by som to zapínal len tlačidlom, ktoré by zoplo relé. A ak by som to aj zabudol vypnúť (čo sa mne môže stať), tak by sa to po zamknutí auta samo vyplo (ale kto nemá nefabrický alarm, tak napr. od zapaľovania a pod.). Iná ešte elegantnejšia možnosť je kúpiť zásuvku na 230V s krytkou alebo detskou poistkou a niekam dovnútra dať mikrospínač, ktorý by po otvorení krytky alebo zasunutí koncovky zopol cez relé menič. Po odpojení by sa menič zase vypol.
Červenec 29, 200718 r Autor Ja by som externý vypínač ani neriešil. Buď by som to zapínal len tlačidlom, ktoré by zoplo relé. A ak by som to aj zabudol vypnúť (čo sa mne môže stať), tak by sa to po zamknutí auta samo vyplo (ale kto nemá nefabrický alarm, tak napr. od zapaľovania a pod.). Iná ešte elegantnejšia možnosť je kúpiť zásuvku na 230V s krytkou alebo detskou poistkou a niekam dovnútra dať mikrospínač, ktorý by po otvorení krytky alebo zasunutí koncovky zopol cez relé menič. Po odpojení by sa menič zase vypol. S tim zapnutim pomoci mikrospinace pri otevreni krytu je dobrej napad!!!
Červenec 31, 200718 r Ja by som externý vypínač ani neriešil. Buď by som to zapínal len tlačidlom, ktoré by zoplo relé. A ak by som to aj zabudol vypnúť (čo sa mne môže stať), tak by sa to po zamknutí auta samo vyplo (ale kto nemá nefabrický alarm, tak napr. od zapaľovania a pod.). Iná ešte elegantnejšia možnosť je kúpiť zásuvku na 230V s krytkou alebo detskou poistkou a niekam dovnútra dať mikrospínač, ktorý by po otvorení krytky alebo zasunutí koncovky zopol cez relé menič. Po odpojení by sa menič zase vypol. S tim zapnutim pomoci mikrospinace pri otevreni krytu je dobrej napad!!! no vida
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.