lamosi Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Ahojte, tak som skusal hladat ale moj problem sa mi nepodarilo najst. Mam v aute namontovanu od vyroby HandsFree sadu ... tu nemoznu, kvoli ktorej rozvrtali cely stredny diel palubovky ... Po kupe mi v aute ostal drziak na Nokiu 6310 a tak ma napadlo, ze to vyskusam ... sice by som potom volil asi nieco ine, ako je drziak na palubovke, cital som tu nieco o drziakoch do laktovej opierky :-) tak to by sa mi pacilo, sice vobec neviem ako to vyzera ... Mam v Octavii taktiez multifunkcny volant ... da sa potom hovor zdvihnut z volantu? Moc by ma to zaujimalo, len to akosi nemozem vyskusat ... v menu Symphony nastavim PHONE na IN, pripojim drziak k HF sade, pripojim telefon, na radiu sa mi automaticky rozsvieti PHONE a prestane hrat ... nejakou sialenou kombinaciou, ked som od nervov buchal do radia, sa mi podarilo spustit aspon posledne pocuvanu radio stanicu, ale potom som uz nemohol ani pridat alebo ubrat hlasitost a ked som zavolal na pripojeny telefon, tak to nic nespravilo ... teda, telefon zvonil, ale ked som ho dvihol, radio hralo normalne dalej a hovor bol v telefone ... neviete niekto kde by mohol byt problem? Dik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Ahoj, v autě mám přesně to co ty ale v loketní opěrce. taky mě napadlo že to vyzkouším a po správném nastavení rádia to i fungovalo bez problémů asi dva dny a potom najednou při hovoru mě volající přestal slyšet,stále nevím kde je závada a potřeboval bych to vyzkoušet-mohli by sme to dat spolu dohromady . A teď k tomu proč ti to asi nefunguje,já sem to dělal tak že musíš zapojit ten adaptér do konektoru já ho mám pod loketkou ty asi na středu palubovky, a bez telefonu zapnni zapalování asi tak na deset vteřin a potom ho vypni. Potom můžeš vložit telefon,zapnout zapalování,a telefon by se měl rožnout a indikovat nabíjení baterie a po chvíli se v dolní části displeje objeví malý auto. To že ti na rádiu pořád svítí PHONE je tím že musí být adaptér s telefonem v držáku (u mě v loketce). Nevím proč to tak je ale v adaptéru je jazýčkovej kontakt a v držáku magnet,pomocí toho kontaktu rádio pracuje normálně a přepne na PHONE až při požadavku o hovor nebo volání.Doufám že sem na něco nezapoměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.