Petik Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Ahoj lidi - koupil jsem nový přední lampy a narazil jsem na problém se seřízením - svítí mi dolu a nahoru seřídit nejdou - čočka naráží na přední kryt... Máte s tím někdo zkušenosti ? Dík moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 (editace) Ahoj lidi - koupil jsem nový přední lampy a narazil jsem na problém se seřízením - svítí mi dolu a nahoru seřídit nejdou - čočka naráží na přední kryt... Máte s tím někdo zkušenosti ? Dík moc. tak to si myslím že pokud jsou určený na tvoji fábku a mají aspon nějaký u nás platný atest...Tak je běž vrátit a kup jiný... světlo přeci musí odpovídat dost přísným požadavkum na kvalitu a přesnost..kvuli bezpečnosti provozu... Muj názor je že stejně je nej. origo xenon...a hlavně bez problému... Editováno: 30. Květen 2007, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Ahoj lidi - koupil jsem nový přední lampy a narazil jsem na problém se seřízením - svítí mi dolu a nahoru seřídit nejdou - čočka naráží na přední kryt... Máte s tím někdo zkušenosti ? Dík moc. Nějak jsem slyšel že je trochu problém pokud je auto hodně snížený.Tyhle světla prý mají "menší" regulaci (pokud to jsou světla imitace xenonu) ale každopádně bych to nechal vyměnit a pokud to nepomůže vrátit peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 to uz ti vypdal staveci sroub z luzka, ja jsem svetla kvuli tomu reklamoval nesmis se stelovat az na doraz coz ty si bohuzel evidentne udelal kdyz strcis ruku dovnitr a vezmes za parabolu v horni casti smerem k sobe tak uvidis jak ti sroub zapadne zpet a parabola bude svitit vejs ale bohuzel se v tyhle poloze neudrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Tonny stalo sa ti to čo bolo omielané v tomto príspevku...hladaj Předni světla, v černém provedení http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...3434&st=175 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.