Publikováno Červen 2, 200718 r Konečne som si dnes dolepil tie dekory. Neni to ako nástrek ale mne sa páčia. Až na niektoré časti ktoré som nalepil trošičku nakrivo. Ale nechcel som ich dávať dole lebo by sa natiahli a boli by k ničomu. Upraveno Červen 2, 200718 r od XXX TOMCAT XXX
Červen 5, 200718 r Vypada to dobre!! Zajimalo by me, jak by to vypadalo s tim karbonem...ale to by se musely vymenit i ty listy ve dverich atd...
Červen 6, 200718 r Autor Ja som bral ALU vzor kvôli lištam. Tie mam tiez alu. A karbon by mozno pasoval k verzii co ma elegance alebo classic. No neviem. A dik. Len ak si to niekto objedná prosim nepredhrievat tie diely lebo sa vam potom roztiahnu a budu k ničemu. A lepiť pomaly a presne.
Červen 6, 200718 r Ja som bral ALU vzor kvôli lištam. Tie mam tiez alu. A karbon by mozno pasoval k verzii co ma elegance alebo classic. No neviem. A dik. Len ak si to niekto objedná prosim nepredhrievat tie diely lebo sa vam potom roztiahnu a budu k ničemu. A lepiť pomaly a presne. Prave to jsem myslel, ze kdybych to chtel udelat v karbonu tak bych musel menit vsechny listy!! To na to kaslu...
Červen 27, 200718 r TOMCAT: len tolko nemachruj a nestazuj sa ze su na krivo. Keby som ti ja neasistoval so svojim odbornym okom, nalepis ich urcite naopak
Březen 23, 200817 r Neodráží se Ti polep horní schránky na čelním skle ? to ti odpovím i já: ano,odráží..my to máme sice lakované,ale odráží se to od toho čelního skla poměrně dost a to i přes to,že samotný ten "výklopný šuflíček"-po mé úpravě výklopná navigace je v origo. černé-stříbrné je jen to orámování..bohužel to je poplatek za individualitu,kdyby se všechno světlé tak mc neodráželo, rozhodně bych byl i pro světlou palubku(ve verzi ivory).. Upraveno Březen 23, 200817 r od Deny.Kr
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.