Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Konečne som si dnes dolepil tie dekory. Neni to ako nástrek ale mne sa páčia. Až na niektoré časti ktoré som nalepil trošičku nakrivo. Ale nechcel som ich dávať dole lebo by sa natiahli a boli by k ničomu.

6bjjmu9.jpg

6akm25k.jpg

4u3ms0g.jpg

4pvradh.jpg

4pjguj4.jpg

Editováno: , autor: XXX TOMCAT XXX
Vloženo

Ja som bral ALU vzor kvôli lištam. Tie mam tiez alu. A karbon by mozno pasoval k verzii co ma elegance alebo classic. No neviem. A dik. Len ak si to niekto objedná prosim nepredhrievat tie diely lebo sa vam potom roztiahnu a budu k ničemu. A lepiť pomaly a presne.

Vloženo
Ja som bral ALU vzor kvôli lištam. Tie mam tiez alu. A karbon by mozno pasoval k verzii co ma elegance alebo classic. No neviem. A dik. Len ak si to niekto objedná prosim nepredhrievat tie diely lebo sa vam potom roztiahnu a budu k ničemu. A lepiť pomaly a presne.

Prave to jsem myslel, ze kdybych to chtel udelat v karbonu tak bych musel menit vsechny listy!! :feve: To na to kaslu...

• o 3 týdny později...
  • o 8 měsíců později...
Vloženo (editace)
Neodráží se Ti polep horní schránky na čelním skle ?

to ti odpovím i já: ano,odráží..my to máme sice lakované,ale odráží se to od toho čelního skla poměrně dost a to i přes to,že samotný ten "výklopný šuflíček"-po mé úpravě výklopná navigace je v origo. černé-stříbrné je jen to orámování..bohužel to je poplatek za individualitu,kdyby se všechno světlé tak mc neodráželo, rozhodně bych byl i pro světlou palubku(ve verzi ivory)..

Editováno: , autor: Deny.Kr

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...