Přejít na obsah

angličtina


Martan

Doporučené příspěvky

Nevý někdo o nějakém dobrém softu pro výuku angličtiny. spíše technické než obchodní. nebo o nějakých učebnicích

učebnice i soft je na hovno, to se moc nenaučíš, chce to s někým mluvit, to je jediná cesta.

Jo treba s TomasemB, ten toho nakeca lol lol

Co mi prijde na soft celkem dobra vyuka je English Taxus learning...

Nebo pak jedine doucovani od Vitta za 4 kila na hodku :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli chceš dobrou učebnici, tak se poohlídni po "English Grammar in Use" od Murphyho... Není to klasická učebnice, ale hodně dobrej přehled gramatiky, jenže cena je docela vysoká :( 100 % souhlasim s TomasemB, chce to mluvit... Jinak mám v elektronickej podobě spoustu materiálů, učebnic, a nějaký poslechy... Kdyžtak mi napiš SZ, jestli si na to vzpomenu, podívám se na to a udělám seznam :), když si z toho něco vybereš, tak ti to můžu poslat mailem (jsou to většinou pdf) nebo nějak jinak ;)

Editováno: , autor: Kuči
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co ti mohu doporučit, jsou fakt dobří, je škola angličtiny LITE. Jsou určo v Praze, Pardubicích, Hradci Králové. Velmi intenzivní výuka, kde nejsou žádné učebnicé a podobné pizdoviny, ale 80% času žvaníš anglicky. Natlučou to do hlavy i největším zabedněncům. Pokud by jsi začínal od začátečníka, tak až do posledního levelu to koštuje +\- kolem 20tis, je třeba se s nima dohodnout. Když by jsi chtěl nějakou úroveň sólo, taky to jde a stojí okolo 3-5 tKč. Když to vemeš přepočteno na čas, tak to vychází dost lacino. Kompletní program trvá školní rok, přičemž tam chodíš týdně 3x4 hodiny. Je to teda maso, docela záhul, ale zas ti garantuju, že budeš mluvit anglicky parádně. Já jsem si prošel asi 5 úrovní, ale nezačínal jsem jako basic, ale až od nějaké vyšší. Vybral jsem si to, co jsem potřeboval. No chtělo by to ještě, mám tam zálusk na tu obchodní angličtinu, která už je na profi úrovni, ale časově jsem v prdeli, nemám šanci. Ono po práci pak 3x tejdně 4 hod. to je pěknej kouř. Jde to ale taky ještě zintenzívnit a chodit tam denně 14 dnů na jeden level. Fakt se tam naučí i lidi, kteří jsou tupí na jazyk.

www.lite.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...