Červen 5, 200718 r Autor Gratulace veliká Jiříku, super-b volba :palec: dík,už jsem dlouho po něm pokukoval
Červen 5, 200718 r gratuluju. Užívej. Budeš to šperkovat? Myslím jako tu pracovní. BTW, robo111 ti vysvětlí co jsi koupil
Červen 5, 200718 r Autor gratuluju. Užívej. Budeš to šperkovat? Myslím jako tu pracovní.BTW, robo111 ti vysvětlí co jsi koupil úmysly s ním mám,jinak bych ho nekupoval a ten kokot ma može boskat v rici
Červen 5, 200718 r gratulace a hodně km bez problémůůůů sakra dobrá volba, mám s tím taky něco naježdíno a je to palba ... předěláš to na sanitku ?
Červen 5, 200718 r I ja musim poprat alespon MILION bez nehody... Krasny auto, taky bych po takemto kousicku pokukoval. Co je dole v ridicovych dverich za dve ovladaci tlacitka u kapsy, ktera vypadaji jako na okna???? Blizsi info o voze?
Červen 5, 200718 r Co ti mám napsat dědku, to že ti tu káru závidím snad nemusím, víš že už po tom také delší dobu čumím. Asi tě budu muset dohnat
Červen 5, 200718 r I ja musim poprat alespon MILION bez nehody... Krasny auto, taky bych po takemto kousicku pokukoval. Co je dole v ridicovych dverich za dve ovladaci tlacitka u kapsy, ktera vypadaji jako na okna???? Blizsi info o voze? Je tam tlačítko pro otevření nádrže a kufru. ;-) Jinak krásné auto, výborná volba, až na ten motor. S ním moc dobré zkušenosti nemám :-( . Přeji hodně spokojených chvil.
Červen 5, 200718 r tak i já gratulataci posílám.za co by ten svět stál,kdybychom si nemohli plnit sny.tak si to hlavně ve zdraví užij jiříku
Červen 5, 200718 r Jiříku moc si užij a pěkně vychutnej každý kilometřík i každou chvilku ztrávenou v jeho prostoru -_-
Červen 6, 200718 r mnamtak to je skoro prezidentsky auto asi si ho taky koupim gratulacione Pockej si na 3,2 V6 to je teprv prezidentsky...
Červen 7, 200718 r Gratuluju, je moc peknej, ...doufam ze to mas ale novejsi jak MR03, tam se davala uz upravena predni naprava, ta stara mela s setivalama problemy, hlavne bacha jestli predchozi majitel nepouzival "longlife" pak sou ty motory pekne dojebany, a taky predtim nemel skolopne zadni sedacky coz je fat naprd kuli kufru...doporucil bych radeji bezproblemovy 1,9TDi 96kW a rocniky 2003 vejs nebo 2,0TDi ....i kuli naslednemu servisu... Upraveno Červen 7, 200718 r od JasteR
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.