Přejít na obsah

Sairus88

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Sairus88

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dík za radu. :-))) Tak když tak poraď jestli můžeš. To ale není ten problém co mě trápí, rád bych vyřešil přepíná SONGŮ přímo z navigace (resp. z volantu).
  2. Myslím, že jsou označené jako: HighLine, SportsLine, Premium Mělo by to jít změnit na 7 bytu při kódování jednotky navigace.
  3. Teď nevím co myslíš tím, nejde uživatelsky. Dělal jsem to kódováním přes VAG. Cihlu z toho snad neudělám, už jsem to párkrát dělal. :-)
  4. Zkusím ten update firmware, věřil bych tomu, že by to mohlo být tím. Tenhle je totiž nějaký divný. Nejde mi v něm např. změnit barva (skin) menu navigace.
  5. No je to divný. Zkoušel jsem to na iPhone 4 IOS 6 a android 4.2; 4.3; 4.4, nezdá se mi, že by mi to ani jedna z verzí nepodporovala.
  6. Ahoj, mám trochu menší problém. Pokud přehrávám přes bluetooth (A2DP), běží mi pouze čistý stream. Nemohu přepnout písničku přes displej RNSka či z volantu (ani info o přehrávaném songu neukáže). Vím, že to umí, ale za boha nemůžu přijít na to, jak to zprovoznit. RNS510 verze Firmware aj: Bluetooth jednotka pod sedadlem spolujezdce: Zajímalo by mě jak to zprovoznit. Je vůbec tato bluetooth jednotka schopna něčeho takového? Potřebuji trochu postrčit. Jestli mám začít jiným firmwarem v RNSku či kódováním. Případně jakým či co kódovat.
  7. Je tam tlačítko pro otevření nádrže a kufru. ;-) Jinak krásné auto, výborná volba, až na ten motor. S ním moc dobré zkušenosti nemám :-( . Přeji hodně spokojených chvil.
×
×
  • Vytvořit nový...