Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor
Gratuluju, je moc peknej,

...doufam ze to mas ale novejsi jak MR03, tam se davala uz upravena predni naprava, ta stara mela s setivalama problemy, hlavne bacha jestli predchozi majitel nepouzival "longlife" pak sou ty motory pekne dojebany, a taky predtim nemel skolopne zadni sedacky coz je fat naprd kuli kufru...doporucil bych radeji bezproblemovy 1,9TDi 96kW a rocniky 2003 vejs nebo 2,0TDi ....i kuli naslednemu servisu...

tohle je 12 měsíc 2004 koupeno a do provozu 2005 najeto 53 tisíc s ověřenou serviskou.... ;)

• Autor

jo a co se týče oleje longlife,používám ho od začátku v novém Transitu a naprostá spokojenost /pouze s motorem,jinak sračka/má najeto 280 tisíc a od výměny do výměny ani decka,až se divím :)

hmmm a černá metla !!!!!! Mooooc hezký !!!!! :palec2:

Gratuluju, je moc peknej,

...doufam ze to mas ale novejsi jak MR03, tam se davala uz upravena predni naprava, ta stara mela s setivalama problemy, hlavne bacha jestli predchozi majitel nepouzival "longlife" pak sou ty motory pekne dojebany, a taky predtim nemel skolopne zadni sedacky coz je fat naprd kuli kufru...doporucil bych radeji bezproblemovy 1,9TDi 96kW a rocniky 2003 vejs nebo 2,0TDi ....i kuli naslednemu servisu...

tohle je 12 měsíc 2004 koupeno a do provozu 2005 najeto 53 tisíc s ověřenou serviskou.... ;)

no tak to jsi koupil dobře.. já jsem po něm pokukoval už před rokem ale radči jsem koupil něco jiného... jinak motor při těchto km docela good.. ale osobně bych radči koupil 96 KW ... 1.9 ... máš solární šíbr...? a vyhřívané přední okno... ?

krasavec, závidím :kol-142:

jo a co se týče oleje longlife,používám ho od začátku v novém Transitu a naprostá spokojenost /pouze s motorem,jinak sračka/má najeto 280 tisíc a od výměny do výměny ani decka,až se divím :)

Já mám zatím za 2 měsíce našmejkáno na Mondeu 12tkm a taky koukám, že oleje je furt stejně. To se jim opravdu oproti koncernu povedlo. Co tam mám za olej netuším, ale čekal jsem, že obzvlášť u nového bude ubejvat a ono nic.

Dobra volba, gratulace:)

Jen ta barva....ty pripadne majaky na ni budou nevyrazne..:o)

Nezbyva mi nic jineho,nez se pridat ke gratulacim kolegu a taky ti jen tise zavidet :D

Zdarek ve spolek :-))))))gratulace ode mne Jirko je to pěkné!!!:-)))))

Tak tedy taky gratuluji ;):palec2: pěkné přibližovátko, to se musí nechat

Tak to mas krasny ..ale."longlife" bych si do aut nikdy nedal, staci me zkusenosti z A6 2,5TDi ..strejdy znamej dela pro chlapa co dovazi z DE a nektery jsou katastrofa....holt na to 2,5TDi trpeli ...

pěkný,třeba mi ho někdy pujčí ;)lollol

tak to je opravdu důvod k radosti. :palec2::palec2: :palec2:

A ta barva :prc:

• Autor
pěkný,třeba mi ho někdy pujčí ;)lollol

to budeš muset bejt moooooc hodnej lollol

btw.. kdyz pak nebudes vedet co s penezmi... tak me muzes taky udelat takovou radost :palec2:

• Autor
btw.. kdyz pak nebudes vedet co s penezmi... tak me muzes taky udelat takovou radost :palec2:

to je služební auto :)

... sak ja bych ho taky pouzival sluzebne... na cesty do prace..a taak.. ;)

je moooc pěkný, ať slouží... ;)

• Autor

... sak ja bych ho taky pouzival sluzebne... na cesty do prace..a taak.. ;)

:palec2::):):)

chceto více foto pane.........:-)

• Autor

dám dám,ted řachla hadice od intercoleru :feve:

Do pr... :feve:

• Autor

Do pr... :feve:

a co lépe :aggressive: někdo si půjčil navigaci a otisky nebyly nalezeny,neb na co šáhli to ukradli :aggressive:

to si delate srandu pane?? je to horsi a horsi

Ku.va prvně tolik radostí a poté tolik starostí.Mi hadice od IC rochla 3 dny před dovolenou-naštěstí.Byla to 1,9/96 a hadice stála 2600

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.