Přejít na obsah

Udělal jsem si radost

Sejis

Doporučené příspěvky

Gratuluju, je moc peknej,

...doufam ze to mas ale novejsi jak MR03, tam se davala uz upravena predni naprava, ta stara mela s setivalama problemy, hlavne bacha jestli predchozi majitel nepouzival "longlife" pak sou ty motory pekne dojebany, a taky predtim nemel skolopne zadni sedacky coz je fat naprd kuli kufru...doporucil bych radeji bezproblemovy 1,9TDi 96kW a rocniky 2003 vejs nebo 2,0TDi ....i kuli naslednemu servisu...

tohle je 12 měsíc 2004 koupeno a do provozu 2005 najeto 53 tisíc s ověřenou serviskou.... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gratuluju, je moc peknej,

...doufam ze to mas ale novejsi jak MR03, tam se davala uz upravena predni naprava, ta stara mela s setivalama problemy, hlavne bacha jestli predchozi majitel nepouzival "longlife" pak sou ty motory pekne dojebany, a taky predtim nemel skolopne zadni sedacky coz je fat naprd kuli kufru...doporucil bych radeji bezproblemovy 1,9TDi 96kW a rocniky 2003 vejs nebo 2,0TDi ....i kuli naslednemu servisu...

tohle je 12 měsíc 2004 koupeno a do provozu 2005 najeto 53 tisíc s ověřenou serviskou.... ;)

no tak to jsi koupil dobře.. já jsem po něm pokukoval už před rokem ale radči jsem koupil něco jiného... jinak motor při těchto km docela good.. ale osobně bych radči koupil 96 KW ... 1.9 ... máš solární šíbr...? a vyhřívané přední okno... ?

Odkaz ke komentáři

jo a co se týče oleje longlife,používám ho od začátku v novém Transitu a naprostá spokojenost /pouze s motorem,jinak sračka/má najeto 280 tisíc a od výměny do výměny ani decka,až se divím :)

Já mám zatím za 2 měsíce našmejkáno na Mondeu 12tkm a taky koukám, že oleje je furt stejně. To se jim opravdu oproti koncernu povedlo. Co tam mám za olej netuším, ale čekal jsem, že obzvlášť u nového bude ubejvat a ono nic.

Odkaz ke komentáři

jo a co se týče oleje longlife,používám ho od začátku v novém Transitu a naprostá spokojenost /pouze s motorem,jinak sračka/má najeto 280 tisíc a od výměny do výměny ani decka,až se divím :)

Tak to mas krasny ..ale."longlife" bych si do aut nikdy nedal, staci me zkusenosti z A6 2,5TDi ..strejdy znamej dela pro chlapa co dovazi z DE a nektery jsou katastrofa....holt na to 2,5TDi trpeli ...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...