Sejis Vloženo 7. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Gratuluju, je moc peknej, ...doufam ze to mas ale novejsi jak MR03, tam se davala uz upravena predni naprava, ta stara mela s setivalama problemy, hlavne bacha jestli predchozi majitel nepouzival "longlife" pak sou ty motory pekne dojebany, a taky predtim nemel skolopne zadni sedacky coz je fat naprd kuli kufru...doporucil bych radeji bezproblemovy 1,9TDi 96kW a rocniky 2003 vejs nebo 2,0TDi ....i kuli naslednemu servisu... tohle je 12 měsíc 2004 koupeno a do provozu 2005 najeto 53 tisíc s ověřenou serviskou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 jo a co se týče oleje longlife,používám ho od začátku v novém Transitu a naprostá spokojenost /pouze s motorem,jinak sračka/má najeto 280 tisíc a od výměny do výměny ani decka,až se divím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 hmmm a černá metla !!!!!! Mooooc hezký !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Gratuluju, je moc peknej, ...doufam ze to mas ale novejsi jak MR03, tam se davala uz upravena predni naprava, ta stara mela s setivalama problemy, hlavne bacha jestli predchozi majitel nepouzival "longlife" pak sou ty motory pekne dojebany, a taky predtim nemel skolopne zadni sedacky coz je fat naprd kuli kufru...doporucil bych radeji bezproblemovy 1,9TDi 96kW a rocniky 2003 vejs nebo 2,0TDi ....i kuli naslednemu servisu... tohle je 12 měsíc 2004 koupeno a do provozu 2005 najeto 53 tisíc s ověřenou serviskou.... no tak to jsi koupil dobře.. já jsem po něm pokukoval už před rokem ale radči jsem koupil něco jiného... jinak motor při těchto km docela good.. ale osobně bych radči koupil 96 KW ... 1.9 ... máš solární šíbr...? a vyhřívané přední okno... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 krasavec, závidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 jo a co se týče oleje longlife,používám ho od začátku v novém Transitu a naprostá spokojenost /pouze s motorem,jinak sračka/má najeto 280 tisíc a od výměny do výměny ani decka,až se divím Já mám zatím za 2 měsíce našmejkáno na Mondeu 12tkm a taky koukám, že oleje je furt stejně. To se jim opravdu oproti koncernu povedlo. Co tam mám za olej netuším, ale čekal jsem, že obzvlášť u nového bude ubejvat a ono nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Dobra volba, gratulace:) Jen ta barva....ty pripadne majaky na ni budou nevyrazne..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Nezbyva mi nic jineho,nez se pridat ke gratulacim kolegu a taky ti jen tise zavidet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Zdarek ve spolek :-))))))gratulace ode mne Jirko je to pěkné!!!:-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Tak tedy taky gratuluji pěkné přibližovátko, to se musí nechat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 jo a co se týče oleje longlife,používám ho od začátku v novém Transitu a naprostá spokojenost /pouze s motorem,jinak sračka/má najeto 280 tisíc a od výměny do výměny ani decka,až se divím Tak to mas krasny ..ale."longlife" bych si do aut nikdy nedal, staci me zkusenosti z A6 2,5TDi ..strejdy znamej dela pro chlapa co dovazi z DE a nektery jsou katastrofa....holt na to 2,5TDi trpeli ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 pěkný,třeba mi ho někdy pujčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 tak to je opravdu důvod k radosti. :palec2: A ta barva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 pěkný,třeba mi ho někdy pujčí to budeš muset bejt moooooc hodnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 btw.. kdyz pak nebudes vedet co s penezmi... tak me muzes taky udelat takovou radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 btw.. kdyz pak nebudes vedet co s penezmi... tak me muzes taky udelat takovou radost to je služební auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 btw.. kdyz pak nebudes vedet co s penezmi... tak me muzes taky udelat takovou radost to je služební auto ... sak ja bych ho taky pouzival sluzebne... na cesty do prace..a taak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 je moooc pěkný, ať slouží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 btw.. kdyz pak nebudes vedet co s penezmi... tak me muzes taky udelat takovou radost to je služební auto ... sak ja bych ho taky pouzival sluzebne... na cesty do prace..a taak.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 chceto více foto pane.........:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 chceto více foto pane.........:-) dám dám,ted řachla hadice od intercoleru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 chceto více foto pane.........:-) dám dám,ted řachla hadice od intercoleru Do pr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 chceto více foto pane.........:-) dám dám,ted řachla hadice od intercoleru Do pr... a co lépe někdo si půjčil navigaci a otisky nebyly nalezeny,neb na co šáhli to ukradli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 to si delate srandu pane?? je to horsi a horsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Ku.va prvně tolik radostí a poté tolik starostí.Mi hadice od IC rochla 3 dny před dovolenou-naštěstí.Byla to 1,9/96 a hadice stála 2600 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.