SirMike Vloženo 2. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2008 No asi máš pravdu.. sedačky paměť mají a když jsem podle manuálu chtěl polohy uložit, tak to nešlo - žádný zvukový signál atd. prostě nic. Co s tím je? Nebo tedy spíš jak to řešit. Žádné kabely k tomu nevedou a já jsem technický analfabet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 to by chtělo vidět, odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 5. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2008 Pod sedadlem řidiče jsem našel tohle. Je to pro Bluetooth? Odpovídal jsem tady v Bazaru na jeden inzerát ohledně BT jednotky a bylo mi řečeno, že ta se dává pod sedadlo spolujezdce, tady ale byl názor jiný. K čemu to tedy je? Díky Nějak jsem to špatně napsal. BT HF jednotka je určitě pod sedadlem spolujezdce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SirMike Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 Nebo tedy spíš jak to řešit. Žádné kabely k tomu nevedou a já jsem technický analfabet. z Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pely Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Zdravím.Mám ten samý problém jako SirMike.V autě jsem měl rádio s changerem,vše origo-changer v kufru.Bohužel zcizeno,takže zůstal jen propojovací kabel viz obr.1.Rádio už mám a sehnal jsem k němu tady z fóra VW changer 1DIN 6CD.Narazil jsem na problém a to ten,že na changeru je jiný konektor viz obr.2 než v kufru.U škodovky mě posílají kamsi a u VW mě taky moc neporadili. Nemáte někdo tip,na potřebnou redukci,popř. jde vubec VW changer do OII použít?Koukal jsem se na netu a nic podobného jsem nedohledal. Všem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pely Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 (editace) Zdravím. Mám ten samý problém jako SirMike s changerem.Mám OII s nexusem a changerem na 6 cd v kufru vše origo.Rádio i changer bohužel zcizeno,takže zůstal jen propojovací kabel viz obr.Rádio už mám a tady z fóra jsem sehnal i VW 1DIN 6CD changer.Mám ale problém a to takový,že v kufru je jiný konektor než na changeru.Nedáte někto radu kde sehnat nějakou redukci a jestli je vůbec možné VW changer v OII zprovoznit popř. jak?Na netu jsem nenašel ani samostatné protikusy-že bych si to nechal přepinovat,u škodovky mě poslali kamsi a volkswagen není taky právě sdílnej. Všem moc děkuju. Editováno: 7. Prosinec 2008, autor: Pely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pely Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 myslím na stualarm.cz je prodávala redukce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pely Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 Díkza reakci.Na stualarm jsem taky koukal a nic jsem nenasel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Neviete ako tento CD menic vybrat von?? Nema to ziadne sroby ani zaklapky. Dik za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 do těch malých spodních dír zasun vytahováky, stejné jako např. na navigaci nebo radio... fotka těch vytahováků tady na foru taky někde určitě bude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 do těch malých spodních dír zasun vytahováky, stejné jako např. na navigaci nebo radio... fotka těch vytahováků tady na foru taky někde určitě bude.. Jak vypada ten vytahovak nemas nahodou fotku,pomohla by nieco by som vyrobil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan!s Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Myslím, že je to tento. Já k vyndání používám malí šroubovák, ze sady, kterou prodávají třeba v Boumaxu za 29Kč.Je to ten úplně nejmenší. Šroubováček zasunout na kraj a potom tlačit do středu (viz. nákres). Myslím, že k jedné té pojistce se dostaneš prstem z boku, myslím, že je to ten na té levé straně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Pokorný Vloženo 26. Červen 2012 Sdílet Vloženo 26. Červen 2012 Ten changer prehraje jen audio cd nebo i cd s mp3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel21 Vloženo 27. Červen 2012 Sdílet Vloženo 27. Červen 2012 Jen audio CD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.