OrOrO Vloženo 11. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 11. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 11. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 To je konec! Tá dy dá dy dá dááááááá!!! Ahoj Honza , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 já tam snad ani v tu středu nepojedu když nám to Honza všechno tak pěkně nafotil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Já už tam taky dneska byl!!! :palec2: Super až na ten pařák a bouračky po cestě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Konečně někdo vyfotil i nějaké ženy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Och ta čeština, mischicko, kde jsi? Jinak na takový akce jedině na novinářskej den, v nouzi v prac. den dopo. O víkendu mě tam nikdo nedostane - lovce igelitek, propisek a matlaly bych asi nevystál. Může za to že jsem párkrát brigádničil na autosalonech a zažil lidskou demenci - na Tempu v Litoměřicích nám někdy v roce 1997-98 místní frajer v umouněných kraťasech, do nich zastrčeným upoceným tílku a v sandálech a ponožkách (a s igelitkama od Audi po ZIL ) vyklopil do vystavenýho Volva V70R "v plný" párek s hořčicí na sedačky...prej nechtěl Tady tady, ale nemám sil opravovat celé příspěvky, max. nadpisy...leda tu zavést hodiny ČJ. Jen kluci nechápu na co další téma o autoslaonu, jedno je v Hospodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 nevim,omlouvam se,ale proc za dva roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicouncz Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Och ta čeština, mischicko, kde jsi? Jinak na takový akce jedině na novinářskej den, v nouzi v prac. den dopo. O víkendu mě tam nikdo nedostane - lovce igelitek, propisek a matlaly bych asi nevystál. Může za to že jsem párkrát brigádničil na autosalonech a zažil lidskou demenci - na Tempu v Litoměřicích nám někdy v roce 1997-98 místní frajer v umouněných kraťasech, do nich zastrčeným upoceným tílku a v sandálech a ponožkách (a s igelitkama od Audi po ZIL ) vyklopil do vystavenýho Volva V70R "v plný" párek s hořčicí na sedačky...prej nechtěl Tady tady, ale nemám sil opravovat celé příspěvky, max. nadpisy...leda tu zavést hodiny ČJ. Jen kluci nechápu na co další téma o autoslaonu, jedno je v Hospodě... sry..ja si toho tematu nevsimnul...moje chyba..jinak autosalon je vzdy jednou za dva roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 no konecne rendlik scenic cross novinka co sme v praci delali asi pred tydnem... ale porad tu neni zadny bentley beeeee moje srdicko place Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 (editace) To je konec! Tá dy dá dy dá dááááááá!!! Ahoj Honza Ahoj Honzíku. Ti veteráni jsou nádherní Ď Editováno: 12. Červen 2007, autor: IvanaII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Och ta čeština, mischicko, kde jsi? Jinak na takový akce jedině na novinářskej den, v nouzi v prac. den dopo. O víkendu mě tam nikdo nedostane - lovce igelitek, propisek a matlaly bych asi nevystál. Může za to že jsem párkrát brigádničil na autosalonech a zažil lidskou demenci - na Tempu v Litoměřicích nám někdy v roce 1997-98 místní frajer v umouněných kraťasech, do nich zastrčeným upoceným tílku a v sandálech a ponožkách (a s igelitkama od Audi po ZIL ) vyklopil do vystavenýho Volva V70R "v plný" párek s hořčicí na sedačky...prej nechtěl Tady tady, ale nemám sil opravovat celé příspěvky, max. nadpisy...leda tu zavést hodiny ČJ. Jen kluci nechápu na co další téma o autoslaonu, jedno je v Hospodě... sry..ja si toho tematu nevsimnul...moje chyba..jinak autosalon je vzdy jednou za dva roky Sloučím je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Sakriš,kdy si to fotil?? že tam nejsou žádný lidi??? Já tam byl v nedeli a byl dost nával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 13. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Sakriš,kdy si to fotil?? že tam nejsou žádný lidi??? Já tam byl v nedeli a byl dost nával. Něco jsem fotil ve čtvrtek,převážnou část v pátek,něco v sobotu,něco v neděli a něco i v pondělí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 hezký fotky, jak už někdo psal..... už tam ani nemusím:) kua, ale vybral bych si ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Taky jsem byl v Brne, uz jsem nejaky fotky na forum dal, tak abych to nemusel zbytecne predelat, tak sem davam jenom odkazek. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...4875&st=350 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 no konecne rendlik scenic cross novinka co sme v praci delali asi pred tydnem...ale porad tu neni zadny bentley beeeee moje srdicko place hele ale máte tam šikovnou holčinu co tam šefovala espace, jsme dobře pokecali jinak tu onu jsem tam neviděl a těch fotek bab, o jéééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 fakt pěkné kousky k vidění a kdo byl na stánku alfy tak dá za pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 fakt pěkné kousky k vidění a kdo byl na stánku alfy tak dá za pravdu j....ta na te motorce och..... delam si srandu jinak auticek tam bylo urcite peknych,skoda ze mi to letos nevyslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Sakriš,kdy si to fotil?? že tam nejsou žádný lidi??? Já tam byl v nedeli a byl dost nával. Něco jsem fotil ve čtvrtek,převážnou část v pátek,něco v sobotu,něco v neděli a něco i v pondělí. Aha,ty tam máš nejak volnej vstup,nebo tam makáš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 14. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Sakriš,kdy si to fotil?? že tam nejsou žádný lidi??? Já tam byl v nedeli a byl dost nával. Něco jsem fotil ve čtvrtek,převážnou část v pátek,něco v sobotu,něco v neděli a něco i v pondělí. Aha,ty tam máš nejak volnej vstup,nebo tam makáš??? Zajišťoval jsem stravování a rauty pro firmu Peugeot,takže jsem se taky dobře povozil v jejich autech a na Autosalon jsem měl dokonce volný vjezd a parkování uvnitř areálu. Ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 pezot fuj....fuj fuj vivat rendlik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.