Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Och ta čeština, mischicko, kde jsi? lol

Jinak na takový akce jedině na novinářskej den, v nouzi v prac. den dopo. O víkendu mě tam nikdo nedostane - lovce igelitek, propisek a matlaly bych asi nevystál. Může za to že jsem párkrát brigádničil na autosalonech a zažil lidskou demenci - na Tempu v Litoměřicích nám někdy v roce 1997-98 místní frajer v umouněných kraťasech, do nich zastrčeným upoceným tílku a v sandálech a ponožkách (a s igelitkama od Audi po ZIL lol ) vyklopil do vystavenýho Volva V70R "v plný" párek s hořčicí na sedačky...prej nechtěl :blbec::help:

Tady tady, ale nemám sil opravovat celé příspěvky, max. nadpisy...leda tu zavést hodiny ČJ.

Jen kluci nechápu na co další téma o autoslaonu, jedno je v Hospodě...

Vloženo

Jinak na takový akce jedině na novinářskej den, v nouzi v prac. den dopo. O víkendu mě tam nikdo nedostane - lovce igelitek, propisek a matlaly bych asi nevystál. Může za to že jsem párkrát brigádničil na autosalonech a zažil lidskou demenci - na Tempu v Litoměřicích nám někdy v roce 1997-98 místní frajer v umouněných kraťasech, do nich zastrčeným upoceným tílku a v sandálech a ponožkách (a s igelitkama od Audi po ZIL lol ) vyklopil do vystavenýho Volva V70R "v plný" párek s hořčicí na sedačky...prej nechtěl :blbec::help:

Tady tady, ale nemám sil opravovat celé příspěvky, max. nadpisy...leda tu zavést hodiny ČJ.

sry..ja si toho tematu nevsimnul...moje chyba..jinak autosalon je vzdy jednou za dva roky

Vloženo

sry..ja si toho tematu nevsimnul...moje chyba..jinak autosalon je vzdy jednou za dva roky

Sloučím je.

Vloženo
Sakriš,kdy si to fotil?? že tam nejsou žádný lidi??? Já tam byl v nedeli a byl dost nával.

Něco jsem fotil ve čtvrtek,převážnou část v pátek,něco v sobotu,něco v neděli a něco i v pondělí. :)

Vloženo
no konecne rendlik scenic cross novinka co sme v praci delali asi pred tydnem...

ale porad tu neni zadny bentley :( beeeee moje srdicko place :(

hele ale máte tam šikovnou holčinu co tam šefovala espace, jsme dobře pokecali lol jinak tu onu jsem tam neviděl :o

a těch fotek bab, o jéééé

Vloženo
fakt pěkné kousky k vidění a kdo byl na stánku alfy tak dá za pravdu :D;)

j....ta na te motorce :wub: och.....

delam si srandu -_- jinak auticek tam bylo urcite peknych,skoda ze mi to letos nevyslo :feve:

Vloženo
Sakriš,kdy si to fotil?? že tam nejsou žádný lidi??? Já tam byl v nedeli a byl dost nával.

Něco jsem fotil ve čtvrtek,převážnou část v pátek,něco v sobotu,něco v neděli a něco i v pondělí. :)

Aha,ty tam máš nejak volnej vstup,nebo tam makáš???

Vloženo

Aha,ty tam máš nejak volnej vstup,nebo tam makáš???

Zajišťoval jsem stravování a rauty pro firmu Peugeot,takže jsem se taky dobře povozil v jejich autech a na Autosalon jsem měl dokonce volný vjezd a parkování uvnitř areálu. Ahoj.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...