century Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Ten Scout se mi líbí čím dál tím více. Jinak díky Ti moc za fotky. Jsou nádherný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 nafotte nekdo galerku hostsek, u alfy to prej jako obvykle super, u bmw sileeeeeeny vybiral je kamos a rekl mi ze pry jsou hodny a chytry... bohuzel prej nejsou hezky u nas v rendlikovym stanku by mely bejt dobry a je tam i LAURA.. (kdo zna vi ) Jsem čekal kdo to napíše první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butch Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 díky za foto ... připadám si jako kdybych tam byl ... takže tam už nemusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 honzo ja to postahuju a dam to na OC ja? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 Už se na to těším zítra tam asi pojedu mrknout! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 10. Červen 2007 Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 jj zitra jsem tam taky..doufam, ze to bude stat za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 10. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2007 honzo ja to postahuju a dam to na OC ja? Klidně - ber to jako můj dárek pro Vás pro všechny kdo tam nebyl. Ahoj Honza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 11. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Tak ještě přídavek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 11. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 11. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicouncz Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Tak jsem poprve navstivil tenhle stanek a mam z toho celkem dobry pocit. Aut opravdu hodne a skoro do vsech si mohl clovek sednout,nebo se zeptat ruzne ochotnejch dealeru.Jedine,co me neskutecne tocilo byla skutecnost,ze lidi uz jsou takovy hovada,ktery se neumej kochat ocima.Vysledoval jsem nasledujici.Kazdej selskej hrbet si musi na auto sahnout.Cim je auto drazsi,tim vetsi konstelace selskejch hrbetu se kolem mota,pripadne do nej leze,mlati kufrem,dvermi,troubej jak o zivot a samozrejme MATLAJ A MATLAJ!!Osobne jsem videl debilka,jak omatlava PREDNI SKLO!!na S8 Audi.Proc zrovna predni sklo?Asi nejaka nova uchylka,sklofilitiida ci co?Jenze pri 30-ti stupnovym vedru se z krasnejch perletovejch laku,prednich skel a nalozenejch interieru ve dreve a f kuzi stava zetor pepka vrany kterej si po konzumaci chleba se sadlem neumeje pracky..Jinak jsem cekal trochu hezci,resp ne z Dachau,nebo z Auschwitzu,holky.Chapu,ze je moda poslednich let,kdyz zenska vazi 35 kilo i s satama,ale jak se na to kouka?K autum patrej pekny holciny,s akuratnima proporcema a ne umrly vizlata(vyjimka byla blondata slecna u Porsche )Jinak jidlo klasika vystavistni,klobasy,langose,pizza vse odpovidajici vystavni cene.Pivo Starobrno,pry docela slo.Ja pil nealko friii tez od Staroblata a bylo dobry,studeny a zadarmo Zaverem.Libilo se mi to a za rok hura znova!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Přesne jak řikas... bilo to tam super.. tu h olku od ferarri sem si taky vsiml mela nadherne oci... ale i holky od alfa romeo nebili spatny... heheh..... jo a ty lidi nektery ili fakt hovada... jo a jenom te opravim dalsi bude o 2 roky... ne o rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 ganc fantástiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicouncz Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Přesne jak řikas... bilo to tam super.. tu h olku od ferarri sem si taky vsiml mela nadherne oci... ale i holky od alfa romeo nebili spatny... heheh..... jo a ty lidi nektery ili fakt hovada... jo a jenom te opravim dalsi bude o 2 roky... ne o rok jasne,mas pravdu...az tak se mi to libilo,ze bych se nezlobil,kdyby to bylo za rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Och ta čeština, mischicko, kde jsi? Jinak na takový akce jedině na novinářskej den, v nouzi v prac. den dopo. O víkendu mě tam nikdo nedostane - lovce igelitek, propisek a matlaly bych asi nevystál. Může za to že jsem párkrát brigádničil na autosalonech a zažil lidskou demenci - na Tempu v Litoměřicích nám někdy v roce 1997-98 místní frajer v umouněných kraťasech, do nich zastrčeným upoceným tílku a v sandálech a ponožkách (a s igelitkama od Audi po ZIL ) vyklopil do vystavenýho Volva V70R "v plný" párek s hořčicí na sedačky...prej nechtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 11. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 A pro velký úspěch ještě malý přídavek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.