mischicka Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Plus ten styl jak se ho dotýká...no comment Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Zajímalo by mě, proč má ta slečna takovej zvláštní výraz ve tváři, když tam tak dlachní ten fofrklacek!?!?? Rekl bych ze kutí nad tim ...''Na co tadleta vecicka asi bude?''... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 (editace) Plus ten styl jak se ho dotýká...no comment Nebo pri tom mela na mysli heslo "Mni mně jemně"... :smich: Editováno: 29. Červen 2007, autor: Martyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Plus ten styl jak se ho dotýká...no comment Nebo pri tom mela na mysli heslo "Mni mně jemně"... :smich: :smich: tak tos vychytal ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Plus ten styl jak se ho dotýká...no comment Nebo pri tom mela na mysli heslo "Mni mně jemně"... :smich: ...a na konci rychle, co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Plus ten styl jak se ho dotýká...no comment Nebo pri tom mela na mysli heslo "Mni mně jemně"... :smich: ...a na konci rychle, co ? To uz je pak skoro jedno.. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Plus ten styl jak se ho dotýká...no comment Nebo pri tom mela na mysli heslo "Mni mně jemně"... :smich: ...a na konci rychle, co ? To uz je pak skoro jedno.. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.