Červen 29, 200718 r Zajímalo by mě, proč má ta slečna takovej zvláštní výraz ve tváři, když tam tak dlachní ten fofrklacek!?!?? Rekl bych ze kutí nad tim ...''Na co tadleta vecicka asi bude?''...
Červen 29, 200718 r Plus ten styl jak se ho dotýká...no comment Nebo pri tom mela na mysli heslo "Mni mně jemně"... :smich: Upraveno Červen 29, 200718 r od Martyp
Červen 29, 200718 r Plus ten styl jak se ho dotýká...no comment Nebo pri tom mela na mysli heslo "Mni mně jemně"... :smich: :smich: tak tos vychytal !
Červen 30, 200718 r Plus ten styl jak se ho dotýká...no comment Nebo pri tom mela na mysli heslo "Mni mně jemně"... :smich: ...a na konci rychle, co ?
Červen 30, 200718 r Plus ten styl jak se ho dotýká...no comment Nebo pri tom mela na mysli heslo "Mni mně jemně"... :smich: ...a na konci rychle, co ? To uz je pak skoro jedno.. :smich:
Červen 30, 200718 r Plus ten styl jak se ho dotýká...no comment Nebo pri tom mela na mysli heslo "Mni mně jemně"... :smich: ...a na konci rychle, co ? To uz je pak skoro jedno.. :smich:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.