Sklenar Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Nevíte někdo, pod jakým číslem skupiny se nastavují krajní hodnoty u Felicie 1,6 55KW? Ve VISce je nasána skupina 001, ale mně to nefunguje??? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superflo Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 001 mne to ideš v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigge Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Nevíte někdo, pod jakým číslem skupiny se nastavují krajní hodnoty u Felicie 1,6 55KW?Ve VISce je nasána skupina 001, ale mně to nefunguje??? Dík Je to na v adresa 01 RJ motora funkcia 04 zakladné nastavenie blok 001 no predtým doporučujem vymazať adptačné hodnoty funkcia 10 prispôsobenie blok 00 a potvrdiť vymazanie adaptačných hodnôt, pre istotu si pozri aj napnutie plynového lanka , musí mať previs, inač potom neberie nastavenie, alebo ti jednoducho zdochla škrt. klapka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.