Publikováno Červen 19, 200718 r Máte taky někdo model octavuši v měřítku 1:24 ? Na fóru jsem našel pouze F II ve měřítku 1:43. Synátor si vybral v zel. metal, tak tady je pár fotek .
Červen 19, 200718 r Máte taky někdo model octavuši v měřítku 1:24 ? Na fóru jsem našel pouze F II ve měřítku 1:43.Synátor si vybral v zel. metal, tak tady je pár fotek . jo černý lift a grafitový combik, foto dám
Červen 19, 200718 r Mám taky tu 1:24 od Abrexu. Ale s propracovaností souhlasím jen s exteriérem, interiér mohl být lepší - myslím, že WELLY ho má podstatně lepší, ale zas horší exteriér.
Červen 22, 200718 r Autor Mám taky tu 1:24 od Abrexu. Ale s propracovaností souhlasím jen s exteriérem, interiér mohl být lepší - myslím, že WELLY ho má podstatně lepší, ale zas horší exteriér. Já si nemůžu stěžovat - koberečky , fólie na okmech
Červen 26, 200718 r Na tohle jukněte..dokonce to je ta z prezentace v Číně..logo ve stylu Roomster, ploutvička místo antény.. http://cgi.ebay.de/1-18-Volkswagen-koda-Sk...1QQcmdZViewItem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.