VRBIC Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Máte taky někdo model octavuši v měřítku 1:24 ? Na fóru jsem našel pouze F II ve měřítku 1:43. Synátor si vybral v zel. metal, tak tady je pár fotek . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 19. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Je to docela propracovaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 19. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 a octavuša s pašíkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Je to docela propracovaný Sakra propracovany!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Máte taky někdo model octavuši v měřítku 1:24 ? Na fóru jsem našel pouze F II ve měřítku 1:43.Synátor si vybral v zel. metal, tak tady je pár fotek . jo černý lift a grafitový combik, foto dám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctII Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Mám taky tu 1:24 od Abrexu. Ale s propracovaností souhlasím jen s exteriérem, interiér mohl být lepší - myslím, že WELLY ho má podstatně lepší, ale zas horší exteriér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 22. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Mám taky tu 1:24 od Abrexu. Ale s propracovaností souhlasím jen s exteriérem, interiér mohl být lepší - myslím, že WELLY ho má podstatně lepší, ale zas horší exteriér. Já si nemůžu stěžovat - koberečky , fólie na okmech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Na tohle jukněte..dokonce to je ta z prezentace v Číně..logo ve stylu Roomster, ploutvička místo antény.. http://cgi.ebay.de/1-18-Volkswagen-koda-Sk...1QQcmdZViewItem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.