Jeneburg Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 http://zpravy.idnes.cz/zlodej-ukradl-ze-sk...61149_krimi_cen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 je to síla, ale nechat na lesní cestě auto osamocené a ještě s navi a doklady , neznám lepší příležitost na vykradení auta, na houby jedině ve 120-cítce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 A tady si to nekdo koupi Kazdopadne upozornuju ze ja to nebyl protoze az vycistim moje stare tak je budu chtit prodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Je to fakt síla.Já byl minulej rok s kamarádem na pískovně za Brandýsem nad Labem,nechali jsme auto na polní cestě hned u hl.silnice,stálo tam dalších cca 100 aut.Když jsme se vrátili,tak byl airbag spolujezdce pryč a když jsme zavolali policii a jeli to sepsat,tak jsme ještě dostali pokutu 1000 Kč zaparkování.Každopádně co jsme byli 2 hod na policejní stanici,volalo tam dalších 15 lidí se stejným problémem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Je to fakt síla.Já byl minulej rok s kamarádem na pískovně za Brandýsem nad Labem,nechali jsme auto na polní cestě hned u hl.silnice,stálo tam dalších cca 100 aut.Když jsme se vrátili,tak byl airbag spolujezdce pryč a když jsme zavolali policii a jeli to sepsat,tak jsme ještě dostali pokutu 1000 Kč zaparkování.Každopádně co jsme byli 2 hod na policejní stanici,volalo tam dalších 15 lidí se stejným problémem Jsi mě celkem naděsil. Jezdíme do pískovny u veselí nad Lužnicí, už asi nebudu říkat kámošovi, že klidně vezmu auto...doklady tam sice nenechám, ale navi a sedačky neodnesu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 celkem síla, a koukám policie jde opět cestou nečinnosti a snadného výdělku, je celkem alespoň drzost zkasírovat někoho o pokutu, když byl ještě okradenej to je už minimálně pěknej hyenismus ......... pomalu začíná platit policajt a zloděj jako slova stejného významu :angry: :angry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 celkem síla, a koukám policie jde opět cestou nečinnosti a snadného výdělku, je celkem alespoň drzost zkasírovat někoho o pokutu, když byl ještě okradenej to je už minimálně pěknej hyenismus ......... pomalu začíná platit policajt a zloděj jako slova stejného významu já už zažil, když mi vykradli auto (blbý rádio), že jsem byl hlavní podezřelí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Dobře 5 let zpět se stalo známému to samé, byl v lese na houbách a během toho okta bez kol, bez interieru, bagy, sedačky, palubka, světla, předni dveře, za cca 3 hodiny co tam byl. u opavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 (editace) Tak vidím, že nepomůže nic. Asi neměl alarm. Jsou to hyeny někteří spoluobčané. Já mám pro jistotu všechny zámky zrušené a otvírám jen centrálem. Snad mi nedojdou baterky. Musím včas měnit. Prostě děs. Editováno: 21. Červen 2007, autor: Matys06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 (editace) celkem síla, a koukám policie jde opět cestou nečinnosti a snadného výdělku, je celkem alespoň drzost zkasírovat někoho o pokutu, když byl ještě okradenej to je už minimálně pěknej hyenismus ......... pomalu začíná platit policajt a zloděj jako slova stejného významu :angry: :angry: Nezlob se na mně, ale to není hyenismus ani drzost. Buď tam stát můžu a jsem v poho a nebo ne a riskuju pokutu. Samosebou to, že jej tam vykradli je už jiná věc, jak říkám já, sekat ruce, sekat ruce, sekat ruce Editováno: 20. Červen 2007, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Musim teda zaklepat.....tuk-tuk-tuk....az na ukradenou 130 na kolejich, se mi nikdy nic neztratilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Katastrofa. Je to tak jak to tam píšou že to berou lidi na díly na dovezená auta. Kamarádovi se stalo to že mu auto za bílého dne odtáhli dva kilometry od jeho baráku a když ho navečer nějaký hajný našel u lesa tak už tam nebyl předek a palubovka.......100% na náhradní díly dovezeného nabouraného auta. Ale je to tak že dokud bou češi nakupovat nabourané dovezené auta tak se to prostě bude krást na ND Souhlasím s názorem sekat ruce sekat ruce sekat ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Katastrofa. Je to tak jak to tam píšou že to berou lidi na díly na dovezená auta. Kamarádovi se stalo to že mu auto za bílého dne odtáhli dva kilometry od jeho baráku a když ho navečer nějaký hajný našel u lesa tak už tam nebyl předek a palubovka.......100% na náhradní díly dovezeného nabouraného auta.Ale je to tak že dokud bou češi nakupovat nabourané dovezené auta tak se to prostě bude krást na ND Souhlasím s názorem sekat ruce sekat ruce sekat ruce Ja bych sekal i nohy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Katastrofa. Je to tak jak to tam píšou že to berou lidi na díly na dovezená auta. Kamarádovi se stalo to že mu auto za bílého dne odtáhli dva kilometry od jeho baráku a když ho navečer nějaký hajný našel u lesa tak už tam nebyl předek a palubovka.......100% na náhradní díly dovezeného nabouraného auta.Ale je to tak že dokud bou češi nakupovat nabourané dovezené auta tak se to prostě bude krást na ND Souhlasím s názorem sekat ruce sekat ruce sekat ruce Ja bych sekal i nohy stačí ruce, nohama sa nenanžere ani tak, no a když nejsou ručičky, tak pojdeš hlady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Katastrofa. Je to tak jak to tam píšou že to berou lidi na díly na dovezená auta. Kamarádovi se stalo to že mu auto za bílého dne odtáhli dva kilometry od jeho baráku a když ho navečer nějaký hajný našel u lesa tak už tam nebyl předek a palubovka.......100% na náhradní díly dovezeného nabouraného auta.Ale je to tak že dokud bou češi nakupovat nabourané dovezené auta tak se to prostě bude krást na ND Souhlasím s názorem sekat ruce sekat ruce sekat ruce Ja bych sekal i nohy stačí ruce, nohama sa nenanžere ani tak, no a když nejsou ručičky, tak pojdeš hlady Pokud ho naka druha svine nenakrmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 celkem síla, a koukám policie jde opět cestou nečinnosti a snadného výdělku, je celkem alespoň drzost zkasírovat někoho o pokutu, když byl ještě okradenej to je už minimálně pěknej hyenismus ......... pomalu začíná platit policajt a zloděj jako slova stejného významu já už zažil, když mi vykradli auto (blbý rádio), že jsem byl hlavní podezřelí Též to znám!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Jeden čas se stávalo docela pravidlem, že nám vykrádali služebního pick-upa. Nikdy nic neukradli , protože tam nic není ( rádio atd...) jen vyházeli schránku, akdyž jsme na policii strávili hodinu a ještě zaplatili, tak jsme to příště ani nehlásili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Musim teda zaklepat.....tuk-tuk-tuk....az na ukradenou 130 na kolejich, se mi nikdy nic neztratilo... To je taky nápad nechávat stotřicetikorunu na kolejích, bůh ví kdo je sebral Nám kdysi v Praze čórli 100 u výstaviště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 (editace) V dnesni dobe uz pro ty hajzlicky zlodejicky neni nic problem...jsou vic a vic drzejsi! Jediny pripad co jsem kdy na hribach zazil bylo,ze si kamosh musel odskocit...samozrejme mel vic hub nez ja,tak sem se byl podivat jeste po nejakych tech hribkach......a co? nejaky h.vado zcorovalo cely jeho kos...byl to neprijemny pocit..nikde nikdo a kos byl pryc...ted se tomu smejeme,ale clovek nikdy nevi co se mohlo tehda vsecko stat... Editováno: 29. Červen 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 V dnesni dobe uz pro ty hajzlicky zlodejicky neni nic problem...jsou vic a vic drzejsi!Jediny pripad co jsem kdy na hribach zazil bylo,ze si kamosh musel odskocit...samozrejme mel vic hub nez ja,tak sem se byl podivat jeste po nejakych tech hribkach......a co? nejaky h.vado zcorovalo cely jeho kos...byl to neprijemny pocit..nikde nikdo a kos byl pryc...ted se tomu smejeme,ale clovek nikdy nevi co se mohlo tehda vsecko stat... Uplne vim,jak to myslis...Kde to sme,kdy uz Ti i v lese ukradnou kosik s houbama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 V dnesni dobe uz pro ty hajzlicky zlodejicky neni nic problem...jsou vic a vic drzejsi!Jediny pripad co jsem kdy na hribach zazil bylo,ze si kamosh musel odskocit...samozrejme mel vic hub nez ja,tak sem se byl podivat jeste po nejakych tech hribkach......a co? nejaky h.vado zcorovalo cely jeho kos...byl to neprijemny pocit..nikde nikdo a kos byl pryc...ted se tomu smejeme,ale clovek nikdy nevi co se mohlo tehda vsecko stat... Uplne vim,jak to myslis...Kde to sme,kdy uz Ti i v lese ukradnou kosik s houbama... Je to sice uz davno ,ale pokazde kdyz tam prochazim,,,tak si na to vzpomenu a mam taky divny pocit.....OD te odby chodim sbirat boruvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 V dnesni dobe uz pro ty hajzlicky zlodejicky neni nic problem...jsou vic a vic drzejsi!Jediny pripad co jsem kdy na hribach zazil bylo,ze si kamosh musel odskocit...samozrejme mel vic hub nez ja,tak sem se byl podivat jeste po nejakych tech hribkach......a co? nejaky h.vado zcorovalo cely jeho kos...byl to neprijemny pocit..nikde nikdo a kos byl pryc...ted se tomu smejeme,ale clovek nikdy nevi co se mohlo tehda vsecko stat... Uplne vim,jak to myslis...Kde to sme,kdy uz Ti i v lese ukradnou kosik s houbama... Je to sice uz davno ,ale pokazde kdyz tam prochazim,,,tak si na to vzpomenu a mam taky divny pocit.....OD te odby chodim sbirat boruvky To jo,verim,ale vis,jak bys byl nasranej,kdyby Ti ukradli kybl boruvek? to da vi prace nasbirat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.