Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

mám poťahy od Finalu a chcem sa opýtať či treba na predných sedadlách odmontovať pri ich naťahovaní tie plastové lemy alebo nie. Díky.

Mám Octavia Combi Tour r. 2006

ak nezatiahnes latku pod ten plast, bude to asi zle na sedadle drzat, ak je ta latka hruba, pojde zle namontovat ten plast naspat. ja to mam pod nim, ale je to prcacka.

• Autor
ak nezatiahnes latku pod ten plast, bude to asi zle na sedadle drzat, ak je ta latka hruba, pojde zle namontovat ten plast naspat. ja to mam pod nim, ale je to prcacka.

Díky, takže v sobotu mám o zábavu postarané ;)

Čau, přesně jak píše Tunak, pěkná práce s předníma sedadlama. Zadek celkem v pohodě, ale doporučuji je vytáhnout ven. Přední jsem napasíroval bez demontáže tech plastů, ale je to fakt prácička!

• Autor

Tak už to mám za sebou ale tie plasty som sa neodvážil demontovať (keď som dával poťahy na otcovej Fabke tak to urobilo "rup" a ten plast mu tam lieta dodnes). Je to cez ale stiahol som to okolo tou priťahovacou gumou a drží to! Ale šoférove sedadlo stojí za to, odporúčam len pre trpezlivé a mierumilovné povahy... :)

uvidis casom ci sa pri uzivani auta nebude ten potah zo sedadla zvliekat. ci to ta guma udrzi ...

• Autor
uvidis casom ci sa pri uzivani auta nebude ten potah zo sedadla zvliekat. ci to ta guma udrzi ...

Keď bude, tak tam namiesto tej gumy natiahnem buď 100ku silon alebo tú pogumovanú šnúru na prádlo ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.