Leftfield Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Zdravím, mám poťahy od Finalu a chcem sa opýtať či treba na predných sedadlách odmontovať pri ich naťahovaní tie plastové lemy alebo nie. Díky. Mám Octavia Combi Tour r. 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 ak nezatiahnes latku pod ten plast, bude to asi zle na sedadle drzat, ak je ta latka hruba, pojde zle namontovat ten plast naspat. ja to mam pod nim, ale je to prcacka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leftfield Vloženo 21. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 ak nezatiahnes latku pod ten plast, bude to asi zle na sedadle drzat, ak je ta latka hruba, pojde zle namontovat ten plast naspat. ja to mam pod nim, ale je to prcacka. Díky, takže v sobotu mám o zábavu postarané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Čau, přesně jak píše Tunak, pěkná práce s předníma sedadlama. Zadek celkem v pohodě, ale doporučuji je vytáhnout ven. Přední jsem napasíroval bez demontáže tech plastů, ale je to fakt prácička! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leftfield Vloženo 25. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Tak už to mám za sebou ale tie plasty som sa neodvážil demontovať (keď som dával poťahy na otcovej Fabke tak to urobilo "rup" a ten plast mu tam lieta dodnes). Je to cez ale stiahol som to okolo tou priťahovacou gumou a drží to! Ale šoférove sedadlo stojí za to, odporúčam len pre trpezlivé a mierumilovné povahy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 uvidis casom ci sa pri uzivani auta nebude ten potah zo sedadla zvliekat. ci to ta guma udrzi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leftfield Vloženo 26. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 uvidis casom ci sa pri uzivani auta nebude ten potah zo sedadla zvliekat. ci to ta guma udrzi ... Keď bude, tak tam namiesto tej gumy natiahnem buď 100ku silon alebo tú pogumovanú šnúru na prádlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.