Dakie Vloženo 31. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2008 Jo jo to je možné pořádná gola od toni či stenli .. jak se to píše.. k tomuto nářadí .. nenechám na to dopustit ..každý den v akci ..a pořád funguje.. jak je vidět dle foto .. modro černá rukojet se už rozpadá a gola pořád fachá .. a když odejde dostanu novou .. jednu velkou a malou mám skladem v šuplíku .. prostě dobré nářadí je základ všeho ... jak se říká 100 % příprava je 50% uspěchu ... to máš Tonu? já mám nějakou německou značku od "G", stála mě 3500.. kompletní sada torxů, imbusů.. zatím co sem potřeboval, tak pomohla btw. jak sme si volali ohledně těch rozvodů, tak ten týpek se ještě nevyžvejknul, jestli to chce nebo ne takže sem zas za blbce a omlouvám se, že sem otravoval.. Díky Ti! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 1. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 to máš Tonu? já mám nějakou německou značku od "G", stála mě 3500.. kompletní sada torxů, imbusů.. zatím co sem potřeboval, tak pomohla btw. jak sme si volali ohledně těch rozvodů, tak ten týpek se ještě nevyžvejknul, jestli to chce nebo ne takže sem zas za blbce a omlouvám se, že sem otravoval.. Díky Ti! hele v pohodě lidi jsou paka ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 blížej se Vánoce a lidi vymejšlej kraviny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 jo to máš pravdu, navíc tenhle týpek mi dluží prachy ještě z brigády ze září :aggressive: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 4. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 jo to máš pravdu, navíc tenhle týpek mi dluží prachy ještě z brigády ze září :aggressive: taky slušný ... každej šetří ... letos prý obchodníci nebudou moc spokojení .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 4. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 octa ,1.9 tdi PD 4x4 ..... výmněna rozvodů atd... zajímavá vábava.. bez lampiček ve dveřích a stlumení podsvícení palubky.. libově spasovanej kaslík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 no tak já jim rozhodně žádný kšefty dělat nebudu letos na Vánoce ... týjo, co to je za výbavku? nějakej spešl Czech model? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 týjo, co to je za výbavku? nějakej spešl Czech model? Czech Home Made... rezavej palivovej filtr teda vidím prvně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 4. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 výbava clasik tuším ..... taky jsem koukal .. auto s neměcka dovoz .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 5. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 jedno okno ala peugeot...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 5. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 Fabia RS ... podvozeček HP sport.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 odporucas robit aj geometriu ked menis resp. rozoberas predok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 makov: tak to je snad samozřejmost Vanyho RSko že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 sakra mě ten díl utekl byl jsem v práci a měli jsem celkem honku nenatáčel to někdo? :smich: ty voe já se asi slepčika už jsem to viděl na stránkách Novy Garny a slepička Ted na to koukam, mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Tedy koukám, to si neumí v autobenexu opravit okno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 6. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 odporucas robit aj geometriu ked menis resp. rozoberas predok? jo když se dělá takový zásah , geometrie je třeba... i když dělám to tak ,že když to jde tak nehnu ani z jedním čepem a horní uložení je stejné .. takže teoreticky by geometrie nebyla nutná .. ale zase je to snížení auto a to to může rozhodit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 6. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 makov: tak to je snad samozřejmost Vanyho RSko že jo jo ... rsko .. má to z vás asi nejblíže.. cca 600 metrů ke mně ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 6. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Ted na to koukam, mazec no joooo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 6. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Tedy koukám, to si neumí v autobenexu opravit okno? tak to fakt neumněj.. ani totiš umněj tak něco obědnat a nebo prodat... ale na opravy jsme tu my.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 stale vysoko ma zadok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Garny ma zlate ruce, Dost casto ho prudim s otazkama ohledne auta ,ma na vse odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 7. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Garny ma zlate ruce, Dost casto ho prudim s otazkama ohledne auta ,ma na vse odpoved. [/quote no skoro .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 zdravím, mohl bys poradit ? potřebuju zkrátit řadičku a potřebuju tu tyč vytahnout abych s ní mohl manipulovat mimo auto a nerad bych aby se mi ty táhla a všechno rozletěly po kabině. Pořadíš pls kde šroubovat a kde ne ? Díky Octavie je 1,9tdi předface. Když sundam kryt z řadici paky tak vidim bilou kouli v bílem plastu a dva šroubky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 12. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 zdravím, mohl bys poradit ? potřebuju zkrátit řadičku a potřebuju tu tyč vytahnout abych s ní mohl manipulovat mimo auto a nerad bych aby se mi ty táhla a všechno rozletěly po kabině. Pořadíš pls kde šroubovat a kde ne ? Díky Octavie je 1,9tdi předface. Když sundam kryt z řadici paky tak vidim bilou kouli v bílem plastu a dva šroubky. ahoj trochu nechápu proč chceš skracovat řadičku .. no ale tu tičku uřízni v autě nejakou pilkou na železo když už .. zda to chceš vyndat celé .. tak si připrav půl dne . dělá se to spodem .. 1 díl výfuku ven, pak takové hlíníkové dekly .... s auta 4 matky .. no docela dost.. ještě by mně zajímalo na co našoupneš řadičku , když jí uřízneš... tak zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 12. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 O2 parkovací asistent .. montáž jen elekroinstalace.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.