Červenec 9, 200718 r jo ja jsem vlastne zapomel ze prijedete od Libechova...tak nekde u toho Forda klidne...me je to jedno NO tak to vidis.. tak u toho Fordu a nemel uz
Červenec 9, 200718 r jo ja jsem vlastne zapomel ze prijedete od Libechova...tak nekde u toho Forda klidne...me je to jedno NO tak to vidis.. tak u toho Fordu a nemel uz Ja mlit?Nikdy.. A nebud hubatej..
Červenec 9, 200718 r jo ja jsem vlastne zapomel ze prijedete od Libechova...tak nekde u toho Forda klidne...me je to jedno NO tak to vidis.. tak u toho Fordu a nemel uz Ja mlit?Nikdy.. A nebud hubatej.. Aby nepřijel s prstem v mapě
Červenec 9, 200718 r jo ja jsem vlastne zapomel ze prijedete od Libechova...tak nekde u toho Forda klidne...me je to jedno NO tak to vidis.. tak u toho Fordu a nemel uz Ja mlit?Nikdy.. A nebud hubatej.. Aby nepřijel s prstem v mapě No práááávě..
Červenec 10, 200718 r Hele nevíte jak se jmenuje ta křída co sní na srazech čmáraj po autech čísla? A kde se dá koupit? Díky
Červenec 10, 200718 r Hele nevíte jak se jmenuje ta křída co sní na srazech čmáraj po autech čísla? A kde se dá koupit? Díky To bude asi fixa ne? Píšou s tím i na výlohy. ňákou drogerii nebo papírnictví...
Červenec 10, 200718 r takže pokud bude hezké počásko tak jedu i s malým... INFORMACE PRO TY CO MAJÍ SEDAN vemu sebou i šablonu na bočnici mám jich v autě od Chaber asi 10, takže kdo bude mít zájem sám si o ní řekne jinak to už nikam vozit nebudu a vyhodím to Upraveno Červenec 10, 200718 r od Hensel
Červenec 10, 200718 r Hele nevíte jak se jmenuje ta křída co sní na srazech čmáraj po autech čísla? A kde se dá koupit? Díky To bude asi fixa ne? Píšou s tím i na výlohy. ňákou drogerii nebo papírnictví... Fixa to není je to nějaká jakoby křída. Zeptám se v papírnictví. Chtěl bych si tím na přední sklo napsat webovku
Červenec 11, 200718 r semnou to vypada zle nedobre...doufam ze se do patku dam dohromady jinak asi nema cenu abych nekam jezdil
Červenec 11, 200718 r Hele nevíte jak se jmenuje ta křída co sní na srazech čmáraj po autech čísla? A kde se dá koupit? Díky To bude asi fixa ne? Píšou s tím i na výlohy. ňákou drogerii nebo papírnictví... Fixa to není je to nějaká jakoby křída. Zeptám se v papírnictví. Chtěl bych si tím na přední sklo napsat webovku Je to tekutá křída,vodou omyvatelná.
Červenec 11, 200718 r Je to tekutá křída,vodou omyvatelná. Díky moc. . Už se těším. V pátek to bude dost hrr dal jsem nalakovat všechny boční lišty + madla v autě 3000,-Kč docela dost. A boční face lišty mě tály 980,-. A bude to až v pátek ve 3hod. a jště to opatrně nandat na auto bo to ještě nebude uplně ideal dozrátý.
Červenec 11, 200718 r Super: škoda jen, že teť už nevím, kde je vlastně sraz.A hlavně v kolik??? Bodlo by něco co se dá zadat tý pani co říká doleve-doprava-rovně. "ulice-město-vesnice,,
Červenec 11, 200718 r info o dalším brzkém tuning srazu 14.7.07 Panenský Týnec u Loun http://tuning-sraz.cz/ Koukni sem Karlosi..
Červenec 11, 200718 r Děkuji. Mě jen zajimal ten sraz před srazem. Jestli platí SCHELL, MONFIELD, KRUHAK, FORD a hlavně v kolik? Upraveno Červenec 11, 200718 r od karlos 0005
Červenec 12, 200718 r Děkuji. Mě jen zajimal ten sraz před srazem. Jestli platí SCHELL, MONFIELD, KRUHAK, FORD a hlavně v kolik? Platí asi Ford, ale ještě nevíme v kolik
Červenec 12, 200718 r Děkuji. Mě jen zajimal ten sraz před srazem. Jestli platí SCHELL, MONFIELD, KRUHAK, FORD a hlavně v kolik? a ty pojedes taky pres melnik?
Červenec 12, 200718 r Děkuji. Mě jen zajimal ten sraz před srazem. Jestli platí SCHELL, MONFIELD, KRUHAK, FORD a hlavně v kolik? a ty pojedes taky pres melnik? Ne vychozí bod Prosek a pak-Letná-Kulaťák-Evropská-Ruzyň-a po dalnici směr Slaný Upraveno Červenec 12, 200718 r od karlos 0005
Červenec 12, 200718 r Děkuji. Mě jen zajimal ten sraz před srazem. Jestli platí SCHELL, MONFIELD, KRUHAK, FORD a hlavně v kolik? a ty pojedes taky pres melnik? Ne vychozí bod Prosek a pak-Letná-Kulaťák-Evropská-Ruzyň-a po dalnici směr Slaný aha tak to se k nam asi nepridas ja jedu z Neratovic za klukama na Melnik a pak do Tynce
Červenec 13, 200718 r Děkuji. Mě jen zajimal ten sraz před srazem. Jestli platí SCHELL, MONFIELD, KRUHAK, FORD a hlavně v kolik? a ty pojedes taky pres melnik? Ne vychozí bod Prosek a pak-Letná-Kulaťák-Evropská-Ruzyň-a po dalnici směr Slaný aha tak to se k nam asi nepridas ja jedu z Neratovic za klukama na Melnik a pak do Tynce Tak v kolik kucí?
Červenec 13, 200718 r Děkuji. Mě jen zajimal ten sraz před srazem. Jestli platí SCHELL, MONFIELD, KRUHAK, FORD a hlavně v kolik? a ty pojedes taky pres melnik? Ne vychozí bod Prosek a pak-Letná-Kulaťák-Evropská-Ruzyň-a po dalnici směr Slaný aha tak to se k nam asi nepridas ja jedu z Neratovic za klukama na Melnik a pak do Tynce Tak v kolik kucí? kolem 9??
Červenec 13, 200718 r Děkuji. Mě jen zajimal ten sraz před srazem. Jestli platí SCHELL, MONFIELD, KRUHAK, FORD a hlavně v kolik? a ty pojedes taky pres melnik? Ne vychozí bod Prosek a pak-Letná-Kulaťák-Evropská-Ruzyň-a po dalnici směr Slaný aha tak to se k nam asi nepridas ja jedu z Neratovic za klukama na Melnik a pak do Tynce Tak v kolik kucí? kolem 9?? Tak v 9 na Mělníku? Jak ti je, je to lepší?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.