Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

jo ja jsem vlastne zapomel ze prijedete od Libechova...tak nekde u toho Forda klidne...me je to jedno

NO tak to vidis.. :D;)

tak u toho Fordu a nemel uz ;)

jo ja jsem vlastne zapomel ze prijedete od Libechova...tak nekde u toho Forda klidne...me je to jedno

Ja mlit?Nikdy.. ;):D A nebud hubatej.. :D

Aby nepřijel s prstem v mapě :D

Aby nepřijel s prstem v mapě :D

No práááávě.. :D

prijedu tak maximalne s prstem v nose volové... kol1 a nebudte hubaty

Hele nevíte jak se jmenuje ta křída co sní na srazech čmáraj po autech čísla? A kde se dá koupit? ;) Díky

Hele nevíte jak se jmenuje ta křída co sní na srazech čmáraj po autech čísla? A kde se dá koupit? ;) Díky

To bude asi fixa ne? Píšou s tím i na výlohy. ňákou drogerii nebo papírnictví...

takže pokud bude hezké počásko tak jedu i s malým...

INFORMACE PRO TY CO MAJÍ SEDAN vemu sebou i šablonu na bočnici mám jich v autě od Chaber asi 10, takže kdo bude mít zájem sám si o ní řekne jinak to už nikam vozit nebudu ;) a vyhodím to

Upraveno od Hensel

To bude asi fixa ne? Píšou s tím i na výlohy. ňákou drogerii nebo papírnictví...

Fixa to není je to nějaká jakoby křída. Zeptám se v papírnictví. Chtěl bych si tím na přední sklo napsat webovku lol

semnou to vypada zle nedobre...doufam ze se do patku dam dohromady jinak asi nema cenu abych nekam jezdil

Fixa to není je to nějaká jakoby křída. Zeptám se v papírnictví. Chtěl bych si tím na přední sklo napsat webovku lol

Je to tekutá křída,vodou omyvatelná.

post-655-1184153237_thumb.jpg

Je to tekutá křída,vodou omyvatelná.

Díky moc. :palec2: . Už se těším.

V pátek to bude dost hrr dal jsem nalakovat všechny boční lišty + madla v autě 3000,-Kč docela dost. A boční face lišty mě tály 980,-. A bude to až v pátek ve 3hod. a jště to opatrně nandat na auto bo to ještě nebude uplně ideal dozrátý. :palec2:

Super:

škoda jen, že teť už nevím, kde je vlastně sraz.A hlavně v kolik??? Bodlo by něco co se dá zadat tý pani co říká doleve-doprava-rovně. "ulice-město-vesnice,,

info o dalším brzkém tuning srazu 14.7.07 Panenský Týnec u Loun

http://tuning-sraz.cz/

Koukni sem Karlosi.. ;)

Děkuji. Mě jen zajimal ten sraz před srazem. Jestli platí SCHELL, MONFIELD, KRUHAK, FORD a hlavně v kolik?

Upraveno od karlos 0005

Děkuji. Mě jen zajimal ten sraz před srazem. Jestli platí SCHELL, MONFIELD, KRUHAK, FORD a hlavně v kolik?

Platí asi Ford, ale ještě nevíme v kolik ;)

a ty pojedes taky pres melnik?

Ne vychozí bod Prosek a pak-Letná-Kulaťák-Evropská-Ruzyň-a po dalnici směr Slaný

Upraveno od karlos 0005

Ne vychozí bod Prosek a pak-Letná-Kulaťák-Evropská-Ruzyň-a po dalnici směr Slaný

aha tak to se k nam asi nepridas ja jedu z Neratovic za klukama na Melnik a pak do Tynce

Tak dneska :palec2: :palec2: :palec2:

post-873-1184306383_thumb.jpg

aha tak to se k nam asi nepridas ja jedu z Neratovic za klukama na Melnik a pak do Tynce

Tak v kolik kucí?

Tak v kolik kucí?

kolem 9??

hele klucí držte mi tam fleka ;)

hele klucí držte mi tam fleka ;)

to ma drzet sukmajstr ne?

Tak v kolik kucí?

kolem 9??

Tak v 9 na Mělníku?

Jak ti je, je to lepší?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.