gelty-Bombas Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Chlapi, chci se zeptat, je manžeta na řadičku z Oktávky I stejná jak z Oktávky II? Nebo je to už jiný střih? Případně, kdo by chtěl ušít novou koženou s různým barevným prošitím, tak www.manzety.wz.cz Joa pro klubáky platí ceny bez DPH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Chlapi, chci se zeptat, je manžeta na řadičku z Oktávky I stejná jak z Oktávky II? Nebo je to už jiný střih?Případně, kdo by chtěl ušít novou koženou s různým barevným prošitím, tak www.manzety.wz.cz Joa pro klubáky platí ceny bez DPH Já jsem dával řadičku z OII do mojí OI a je to tak, že ten obvod dole, co se do toho rámečku musí předělat, tak vyjde, je skroro stejný, ale ta manžeta je kratší, při řazení hlavně 2 a potom 4 je to dost našponované, a to jsem při montáži do toho původního rámečku na tom ohybu celkem šetřil. Nevím jak to mají ostatní, ale můj "pytel" je krátký a chtělo by to delší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gelty-Bombas Vloženo 13. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 pro ty, kdo má možnost platit přes b.ú. tak poštovné je jen 40kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.