Jero Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 (editace) nedalo mi to,ale musel jsem alespon chvilkove udelat nove tema.....prohlizel jsem ruzne bazary..auta co se da v dnesni dobe poridit za celkem slusny peniz a anrazil jsem na todle... co na to rikate...koupili byste si ji nekdy?? http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=5738478 Editováno: 2. Srpen 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 To měl ňáké demeter, ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 No ty kraaaavo to je kousek...Hotova okruhovka na Octavia cup.... Ze se nekdo nestydi to jeste vubec prodavat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 nahodou pekna...me se libi a davam 4 z 5 moznych bodu za umelecky dojem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 nahodou pekna...me se libi a davam 4 z 5 moznych bodu za umelecky dojem jj...umecky se na ni majitel vyradil vic nez dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pulux Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 (editace) Uz jsem ji videl driv. Neni se cemu divit, ze ji nikdo nechce. Jedine zadara by se hodila. Kapota, svetla, naraznik, komplet vnitrek a lakovna taky komplet. Ale i tak 1.6 55kW ee. Jo, a sundat to kridlo Editováno: 29. Červen 2007, autor: pulux Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Dyt ma malo najeto, co se vam nelibi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 70t chachaaaaaa... za deset ji vezmu a udelam z ni auto...tohle je wostuda...zajimalo by me ko to mel predtim tohle je bes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.o.n.n.y Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Tak to je mazec něco podobnýho ale trošku v horším stavu jsem viděl v Hradci na tuningu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Ty vole,takhle sprasit octávku muselo dát práce.A ten umelec co to delal je u mne řezník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 tý kráso to je hukot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Ty vole,takhle sprasit octávku muselo dát práce.A ten umelec co to delal je u mne řezník. a kolik cerveneho spreje muselo padnout jééje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Ale fuj, tak tohle je moc ta je i zadara drahá, dát jí do "původního" stavu by stálo tak 50 - 60tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Tak to je mazec něco podobnýho ale trošku v horším stavu jsem viděl v Hradci na tuningu. Máš pravdu, podobná hrůza tam jezdila, bohužel nestála ani za to, abych sundal foťák z krku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Tak me napada...Co takhle zalozit tady,takove tema..sprasene octy v nasi ctvrti?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Tak me napada...Co takhle zalozit tady,takove tema..sprasene octy v nasi ctvrti?? Mno zrovna dneska sem fotil Gazovo Octu v soucasnym stavu, MAZEC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 tak to musí být nějakéj Romano tuning a vůbec, to musí být taková skladačka to auto, fujjjjjjjjjjjjjjjjjjj :ble :ble :ble :ble :ble :ble :ble :ble :ble :ble :ble :ble Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Tak me napada...Co takhle zalozit tady,takove tema..sprasene octy v nasi ctvrti?? Mno zrovna dneska sem fotil Gazovo Octu v soucasnym stavu, MAZEC no a foto je kde ta taky chudinka musí vypadat co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Chuděrka jedna malá až mi vyhrkla slza.Useknout mu všechny údy a nakonec tu kedlubnu na krku. No to bych se z toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 No tě bůh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 tak jsem si fota projížděl ještě jednou a dojem je ještě horší, jsme koukal na detaily a je to síla sil, fakt usekat údy a pak hlavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 (editace) tak jsem si fota projížděl ještě jednou a dojem je ještě horší, jsme koukal na detaily a je to síla sil, fakt usekat údy a pak hlavu Kruty je ten radoby flock na palubce....akorat tam typek zapomnel vystrihnout ty ulate otvory na ventilaci ne to nejde....jak rikate useknout a kaj co....to bych ho hnedka Editováno: 29. Červen 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Asi jste si nikdo nevsiml, ze je to predvadecka od Marlbora. Clovek si po shlednuti tohoto "auta" zapamatuje znacku cigaret... A to funguje lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Nebylo co delat,tak jsem neco na rychlo zkusil ...ted bych ji za tu 10ku vzal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.