bicouncz Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Tyyyy vole tak to je fakt moc.Sekat ruce temhle trotlum!!!TOhle nemuze mit ani obcanku : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Asi jste si nikdo nevsiml, ze je to predvadecka od Marlbora. Clovek si po shlednuti tohoto "auta" zapamatuje znacku cigaret... A to funguje lol Kouření neškodí jenom zdraví, ale jak je vidět, tak i autům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 [Mno zrovna dneska sem fotil Gazovo Octu v soucasnym stavu, MAZEC Tak dnes, jsem ji viděl taky. A měla fialový seriový nárazníky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 [Mno zrovna dneska sem fotil Gazovo Octu v soucasnym stavu, MAZEC Tak dnes, jsem ji viděl taky. A měla fialový seriový nárazníky Tak ty vcera jeste nemela, ted tak tyden jezdil bez nich, trubky mu vzadu visely, a vypadalo to, jak kdyz mu je nekdo ukrad, a ma to cernou kapotu. Vepredu mel ted RS naraznik, v jiny barve, nez auto. Nalepky vetsinu sundal a mam pocit, ze koupil passata a tohle proda, ale zprznil to strasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 (editace) tak jsem taky něco objevil, sice to není taková síla, ale ta maska vypadá jako prasečí rypák, jinak je to auto solidně "vytuněný" http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=5788198 detail masky http://im.sauto.cz/sauto_photos//0/5788198...86f3_middle.jpg Editováno: 30. Červen 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Nebylo co delat,tak jsem neco na rychlo zkusil ...ted bych ji za tu 10ku vzal Hnedka to vypada jinak..Stejne tyhle kola Rial,co jsi tam dal i AEZ Icon 6 jsou jednoduchy,ale pekny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Twe tak to je humus co nekteri tuneri s tema autama dokazou udelat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Nebylo co delat,tak jsem neco na rychlo zkusil ...ted bych ji za tu 10ku vzal Hnedka to vypada jinak..Stejne tyhle kola Rial,co jsi tam dal i AEZ Icon 6 jsou jednoduchy,ale pekny... jednoduchy bylo je tam pridat,byly to jediny kola co jsem nasel focene z realtivne stejneho uhlu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 tak jsem taky něco objevil, sice to není taková síla, ale ta maska vypadá jako prasečí rypák, jinak je to auto solidně "vytuněný"http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=5788198 detail masky http://im.sauto.cz/sauto_photos//0/5788198...86f3_middle.jpg Jeste by me zajimalo kde se da todleto neco na octu sehnat.. ..??Docela by me zajimalo kolik za to v shopu chteli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Nebylo co delat,tak jsem neco na rychlo zkusil ...ted bych ji za tu 10ku vzal Hnedka to vypada jinak..Stejne tyhle kola Rial,co jsi tam dal i AEZ Icon 6 jsou jednoduchy,ale pekny... jednoduchy bylo je tam pridat,byly to jediny kola co jsem nasel focene z realtivne stejneho uhlu ... Jo to verim,ale na tom predku to vypada fakt dobre.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Tak tohle je megahumáč!!!! To jsem fakt nežral!!! :o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Das ist echt humus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 Das ist echt humus Das ist wirklich Schweinerein Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mustafa Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 krutopřísná hustokára Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 (editace) Nebylo co delat,tak jsem neco na rychlo zkusil ...ted bych ji za tu 10ku vzal Hnedka to vypada jinak..Stejne tyhle kola Rial,co jsi tam dal i AEZ Icon 6 jsou jednoduchy,ale pekny... přesně na Icony nedám dopustit kdybych sehnal někde třeba 1" tak do nich jdu, ale i v 16" jsou @cannon a krysarr tak to vyfodte a dejte to sem tu gazovu bývalou Editováno: 1. Červenec 2007, autor: Hensel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 tak jsem taky něco objevil, sice to není taková síla, ale ta maska vypadá jako prasečí rypák, jinak je to auto solidně "vytuněný"http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=5788198 detail masky http://im.sauto.cz/sauto_photos//0/5788198...86f3_middle.jpg Tak to je dobrá násoska... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2007 tak jsem taky něco objevil, sice to není taková síla, ale ta maska vypadá jako prasečí rypák, jinak je to auto solidně "vytuněný"http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=5788198 detail masky http://im.sauto.cz/sauto_photos//0/5788198...86f3_middle.jpg Tak to je dobrá násoska... ten řidič byl asi taky násoska, když ta okta dopadla tak jak dopadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Zase... na druhou stranu takovou oktávku mu neukradnou ani na náhradní díly ...ten se bát nemusel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Zrovna dnes jsem potkal tu GAZOVOU oktu a síla no koment fialové nárazníky a komplet humus.....velká škoda....!!! a tato okta no toje uplně totál.......co jako s tim autor myslel asi nikdo nezná:-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 tý jo sakra někdo vyfoťte tu gazovku ať všichni víme jak chudák dopadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 (editace) tý jo sakra někdo vyfoťte tu gazovku ať všichni víme jak chudák dopadla Esli bude odpoledne doma, tak ho vyfotim, bydli vedle Mam ji vyfocenou v mobilu jeste bez toho fialovyho, ale je to sluzebni a nemam k tomu kabelaz Editováno: 2. Červenec 2007, autor: krysarr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 tý jo sakra někdo vyfoťte tu gazovku ať všichni víme jak chudák dopadla Esli bude odpoledne doma, tak ho vyfotim, bydli vedle Mam ji vyfocenou v mobilu jeste bez toho fialovyho, ale je to sluzebni a nemam k tomu kabelaz Nevadi pockame az bude doma.)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 tý jo sakra někdo vyfoťte tu gazovku ať všichni víme jak chudák dopadla Esli bude odpoledne doma, tak ho vyfotim, bydli vedle Mam ji vyfocenou v mobilu jeste bez toho fialovyho, ale je to sluzebni a nemam k tomu kabelaz Tak to mě taky zajímá jak to zase doprasil!!! DEBIL!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 tý jo sakra někdo vyfoťte tu gazovku ať všichni víme jak chudák dopadla Esli bude odpoledne doma, tak ho vyfotim, bydli vedle Mam ji vyfocenou v mobilu jeste bez toho fialovyho, ale je to sluzebni a nemam k tomu kabelaz Jeste tu neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 no ty voe a co mofrej zub ku*va co to fasuješ za služební debil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.