Riko Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Zdravim kluci... uz delsi dobu mam padle predni prave dvere. A vubec nevim jak by se mohli zvednou. A nebo my tam chyby ten sroubek ze spodu? Ale kde ho sehnat to je takovej mensi vorisek Nemate stim nejakou skusenost jak to dat do poradku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 Jak je mas padle? To nechapu. Dvere prece drzi na pantech a ty se daji lehce nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 jak se dají lehce nastavit panty, když jsou padlé dveře u zámku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 5. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2007 povolis srouby a lehce dvere pozvednes a opet dotahnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia Vloženo 6. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2007 dnes to vyzkouším a ozvu se jak to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 8. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2007 Tak co, jak to dopadlo taky mně to čeká. Já mám také přední dveře a tam to není tak jednduché jak popisuje Luke TDI tam je přístup hodně špatný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.