Riko Vloženo 2. Červenec 2007 Vloženo 2. Červenec 2007 Zdravim kluci... uz delsi dobu mam padle predni prave dvere. A vubec nevim jak by se mohli zvednou. A nebo my tam chyby ten sroubek ze spodu? Ale kde ho sehnat to je takovej mensi vorisek Nemate stim nejakou skusenost jak to dat do poradku? Citovat
Luke_TDI Vloženo 5. Červenec 2007 Vloženo 5. Červenec 2007 Jak je mas padle? To nechapu. Dvere prece drzi na pantech a ty se daji lehce nastavit. Citovat
octavia Vloženo 5. Červenec 2007 Vloženo 5. Červenec 2007 jak se dají lehce nastavit panty, když jsou padlé dveře u zámku Citovat
Luke_TDI Vloženo 5. Červenec 2007 Vloženo 5. Červenec 2007 povolis srouby a lehce dvere pozvednes a opet dotahnes Citovat
octavia Vloženo 6. Červenec 2007 Vloženo 6. Červenec 2007 dnes to vyzkouším a ozvu se jak to dopadlo Citovat
Neználek Vloženo 8. Červenec 2007 Vloženo 8. Červenec 2007 Tak co, jak to dopadlo taky mně to čeká. Já mám také přední dveře a tam to není tak jednduché jak popisuje Luke TDI tam je přístup hodně špatný. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.