KRYSIMLADE Vloženo 4. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2007 Ahoj fsem. Sem si dnes vsiml u me kokty 2 ze pri prudsim otoceni volantem vlevo nebo vpravo se ozve klep jen jednou pri tomto manevru a to pri stani. Pri jizde normalnim zataceni atd nic takoveho neni slyset. Proste pekna muzika a tak jsem zacal radit volantem tam a zpet na svetlech a hle.... No bude mi koncit zaruka, tak se xci ujistit ze je to ok... Dekuji vrele... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor.octavia Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Ahoj fsem. Sem si dnes vsiml u me kokty 2 ze pri prudsim otoceni volantem vlevo nebo vpravo se ozve klep jen jednou pri tomto manevru a to pri stani.Pri jizde normalnim zataceni atd nic takoveho neni slyset. Proste pekna muzika a tak jsem zacal radit volantem tam a zpet na svetlech a hle.... No bude mi koncit zaruka, tak se xci ujistit ze je to ok... Dekuji vrele... Homokinetický kloub...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.