KRYSIMLADE Vloženo 4. Červenec 2007 Vloženo 4. Červenec 2007 Ahoj fsem. Sem si dnes vsiml u me kokty 2 ze pri prudsim otoceni volantem vlevo nebo vpravo se ozve klep jen jednou pri tomto manevru a to pri stani. Pri jizde normalnim zataceni atd nic takoveho neni slyset. Proste pekna muzika a tak jsem zacal radit volantem tam a zpet na svetlech a hle.... No bude mi koncit zaruka, tak se xci ujistit ze je to ok... Dekuji vrele... Citovat
doktor.octavia Vloženo 13. Březen 2008 Vloženo 13. Březen 2008 Ahoj fsem. Sem si dnes vsiml u me kokty 2 ze pri prudsim otoceni volantem vlevo nebo vpravo se ozve klep jen jednou pri tomto manevru a to pri stani.Pri jizde normalnim zataceni atd nic takoveho neni slyset. Proste pekna muzika a tak jsem zacal radit volantem tam a zpet na svetlech a hle.... No bude mi koncit zaruka, tak se xci ujistit ze je to ok... Dekuji vrele... Homokinetický kloub...... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.