Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dnes jsem zjistil,že jak sešlápnu brzdový pedál tak se nejen rosvítí brzdová světla,ale i světýlko(kontrolka) na spínači pro výhřev zadního okna...... :huh: Neví někdo co se to děje ?

Dnes jsem zjistil,že jak sešlápnu brzdový pedál tak se nejen rosvítí brzdová světla,ale i světýlko(kontrolka) na spínači pro výhřev zadního okna...... :huh: Neví někdo co se to děje ?

to není kontrolka na výhřev zadního okna, ale kontrolka žhavení, máš nejspíš vadný brzdový spínač ;)

• Autor

to není kontrolka na výhřev zadního okna, ale kontrolka žhavení, máš nejspíš vadný brzdový spínač ;)

jsem psal světélko co je na spínači výhřevu.Jak zmáčkeš čudl na vyhřev tak se rosvití svetélko přímo na spínači.Ne na palubovce u budíků.

jsem psal světélko co je na spínači výhřevu.Jak zmáčkeš čudl na vyhřev tak se rosvití svetélko přímo na spínači.Ne na palubovce u budíků.

tak pardon, jsem slepej :D , tam je závada v 5. dveřích, jde ti napětí z 3. brzdového světla do výhřevu. Zkontroluj kostru! Kostřící bod je pod levím obložením kufru na podběhu, pokud tam bude vše OK, tak to bude nejspíše přetržený drát v té průchodce, která jde do 5. dveří

vsadil bych se, že když zapneš výhřev, tak ti budou svíti brzdová světla

Upraveno od rolbar

ked som prisiel o zadne sklo, tak mi na ceste domov pri slapnuti na brzdu tiez svietila ta kontrolka na spinaci. po vymene okna a zapojeni vyhrievania bola zavada fuc.

• Autor
ked som prisiel o zadne sklo, tak mi na ceste domov pri slapnuti na brzdu tiez svietila ta kontrolka na spinaci. po vymene okna a zapojeni vyhrievania bola zavada fuc.

Máš pravdu,bylo odpojená jedna strana výhřevu.Po zapojení už to jede jak má.. :palec2: Kua jak je ta elektrika záhadná... :kuk:

Máš pravdu,bylo odpojená jedna strana výhřevu.Po zapojení už to jede jak má.. :palec2: Kua jak je ta elektrika záhadná... :kuk:

som rad ze ti pomohla moja skusenost. :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.