galaher Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Dnes jsem zjistil,že jak sešlápnu brzdový pedál tak se nejen rosvítí brzdová světla,ale i světýlko(kontrolka) na spínači pro výhřev zadního okna...... Neví někdo co se to děje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Dnes jsem zjistil,že jak sešlápnu brzdový pedál tak se nejen rosvítí brzdová světla,ale i světýlko(kontrolka) na spínači pro výhřev zadního okna...... Neví někdo co se to děje ? to není kontrolka na výhřev zadního okna, ale kontrolka žhavení, máš nejspíš vadný brzdový spínač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 13. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Dnes jsem zjistil,že jak sešlápnu brzdový pedál tak se nejen rosvítí brzdová světla,ale i světýlko(kontrolka) na spínači pro výhřev zadního okna...... Neví někdo co se to děje ? to není kontrolka na výhřev zadního okna, ale kontrolka žhavení, máš nejspíš vadný brzdový spínač jsem psal světélko co je na spínači výhřevu.Jak zmáčkeš čudl na vyhřev tak se rosvití svetélko přímo na spínači.Ne na palubovce u budíků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 (editace) Dnes jsem zjistil,že jak sešlápnu brzdový pedál tak se nejen rosvítí brzdová světla,ale i světýlko(kontrolka) na spínači pro výhřev zadního okna...... Neví někdo co se to děje ? to není kontrolka na výhřev zadního okna, ale kontrolka žhavení, máš nejspíš vadný brzdový spínač jsem psal světélko co je na spínači výhřevu.Jak zmáčkeš čudl na vyhřev tak se rosvití svetélko přímo na spínači.Ne na palubovce u budíků. tak pardon, jsem slepej , tam je závada v 5. dveřích, jde ti napětí z 3. brzdového světla do výhřevu. Zkontroluj kostru! Kostřící bod je pod levím obložením kufru na podběhu, pokud tam bude vše OK, tak to bude nejspíše přetržený drát v té průchodce, která jde do 5. dveří vsadil bych se, že když zapneš výhřev, tak ti budou svíti brzdová světla Editováno: 13. Červenec 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 ked som prisiel o zadne sklo, tak mi na ceste domov pri slapnuti na brzdu tiez svietila ta kontrolka na spinaci. po vymene okna a zapojeni vyhrievania bola zavada fuc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 14. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 ked som prisiel o zadne sklo, tak mi na ceste domov pri slapnuti na brzdu tiez svietila ta kontrolka na spinaci. po vymene okna a zapojeni vyhrievania bola zavada fuc. Máš pravdu,bylo odpojená jedna strana výhřevu.Po zapojení už to jede jak má.. Kua jak je ta elektrika záhadná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 ked som prisiel o zadne sklo, tak mi na ceste domov pri slapnuti na brzdu tiez svietila ta kontrolka na spinaci. po vymene okna a zapojeni vyhrievania bola zavada fuc. Máš pravdu,bylo odpojená jedna strana výhřevu.Po zapojení už to jede jak má.. Kua jak je ta elektrika záhadná... som rad ze ti pomohla moja skusenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.