Petr Vloženo 15. Červenec 2007 Vloženo 15. Červenec 2007 Ahoj všici, pěji samou chválu na člena klubového service MartinaRS, jehož radostí jest různě barevné drátky spojovat a zprovoznit tak výdobytky, o kterých se nám dřívavalo ani nesnilo. Do mé Berušky (Octavia Octavia 1,8 20V SLX equipment, a facelit version 1998 style) Martin RS montoval dálkové ovládání a alarm Má zlaté ručičky! Je to tak, takže mohu jen jen doporučit, neboť: - má sice málo času a čekal jsu více než měsíc, ale Martin to dělá ve svém volnu, a tak času není nazbyt. - domluva férová a sliby splněné - práce velmi kvalitní a rychlá - práce za více než dobrý peníz Skláním se před jeho uměním a doufám, že vše poběží jak má. MartineRS, ještě jednou moc díky! Petr Citovat
MartinRS Vloženo 16. Červenec 2007 Vloženo 16. Červenec 2007 Děkuji moc jsem moc rád :-)))))hlavně neni problem cokoli řešit atd.....at něco dodělat nebo předělat atd......:-)))hodím nějaké fotky i když bylo málo času a foták ležel opodál...... Takovej Klubovej servis II :-)))))jinak vše OK........ Citovat
MartinRS Vloženo 16. Červenec 2007 Vloženo 16. Červenec 2007 (editace) Nějaké fotky pro představu ale zdaleka tam něni vše.......:-))))) Montoval se alarm Magicar který už tak v základu má super funkce pro běžný používání.....vše šlo vcelku dobře až na poškozené dveře a zámek centrálu.......opraveno,zaslepen zámek a mamontováno......:-)))) Editováno: 16. Červenec 2007, autor: MartinRS Citovat
MartinRS Vloženo 16. Červenec 2007 Vloženo 16. Červenec 2007 tady odkaz na další mé věcičky........ http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry509598 Citovat
camron Vloženo 17. Červenec 2007 Vloženo 17. Červenec 2007 (editace) já mám bohužel špatnou zkušenost a myslím, že nejsem sám... Editováno: 17. Červenec 2007, autor: camron Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.