siebenerman Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 Zdarec chlapi, nevie mi niekto poradit kde v Belgicku dostanem prepravne znacky?? Chcem tu kupit auto ale neviem ako ho doviest, okrem toho bude asi v tom, ze sa to ma robit v sobotu. V Nemecku nie je problem, tam dostanem znacky v budkach pri bazaroch, len neviem ako je to v Belgicku. Vdaka za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siebenerman Vloženo 29. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Zdarec chlapi, nevie mi niekto poradit kde v Belgicku dostanem prepravne znacky?? Chcem tu kupit auto ale neviem ako ho doviest, okrem toho bude asi v tom, ze sa to ma robit v sobotu. V Nemecku nie je problem, tam dostanem znacky v budkach pri bazaroch, len neviem ako je to v Belgicku. Vdaka za rady. Tak dik za rady, inak tie prepravne znacky dostanete jedine v Bruseli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.