snike Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 Brácha měl se svoji S60 jediný menší problémek, krátce co si auto pořídil. Když přijel ráno z domova do firmy, což má nedaleko, tak mu od předního kola začal vycházet tmavý kouř, jako když hoří nafta. Tak skočil pro kýbl s vodou a začal úspěšně hasit. Pak zavolal do Volva, vše jim popsal a co prý s tím, že nechce aby mu auto zase nechytlo. Tam si dlouho lámali hlavu, co by to mohlo být, až nakonec zjistili, že to kouřilo přídavné topení :doh No brácha mi dá, až zjistí že jsem to tady na něj bonznul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 a hasil vodou jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 No volvo to teda nevím.. jen vím ,že bych si ta tom toho moc neudělal jako na škodárně.. cena větší a problém prodat spotřeba ani nemluvím... Jinak jsem mněl pujčené Volvo RS 60 .. 300 koní 4X4 tak to byl docela mazec.. spotřebu jsem neřešil kámoš tankoval na firemní ccs ale teklo to jak do kanálu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 (editace) No volvo to teda nevím.. jen vím ,že bych si ta tom toho moc neudělal jako na škodárně.. cena větší a problém prodat spotřeba ani nemluvím...Jinak jsem mněl pujčené Volvo RS 60 .. 300 koní 4X4 tak to byl docela mazec.. spotřebu jsem neřešil kámoš tankoval na firemní ccs ale teklo to jak do kanálu.... Taky jsem se svezl s S60R. Kamarád si jí půjčil ve Volvu, tak jsem se s ní projel. Jenže předtím jí testoval Kopecký na okruhu v Brně a trochu jí zhuntoval podvozek. A její další osud? Pak jí prodali a majitel ji po krátké době rozstřelil, když nedal přednost na Zbraslavi. On to přežil ale v druhém autě 3 mrtvý :( Editováno: 25. Červenec 2007, autor: snike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 No volvo to teda nevím.. jen vím ,že bych si ta tom toho moc neudělal jako na škodárně.. cena větší a problém prodat spotřeba ani nemluvím...Jinak jsem mněl pujčené Volvo RS 60 .. 300 koní 4X4 tak to byl docela mazec.. spotřebu jsem neřešil kámoš tankoval na firemní ccs ale teklo to jak do kanálu.... Tak jsem se svezl s S60R. Kamarád si jí půjčil ve Volvu, tak jsem se s ní projel. Jenže předtím jí testoval Kopecký na okruhu v Brně a trochu jí zhuntoval podvozek. A její další osud? Pak jí prodali a majitel ji po krátké době rozstřelil, když nedal přednost na Zbraslavi. On to přežil ale v druhém autě 3 mrtvý :( Klasika, vinik prezije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pulux Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 XC70 2.5 D5 a C30 2.0D. XC70 - rok 2006, zatim bez potizi. Pohodlny, je to proste korab. Nejdale jsem ridil CR-Rakousko(Badgastein) s dvema kratkymu zastavkami na jeden zatah. Dalo se to, vetsi pohodli nez v okte, ale se sirkou mam problemy oproti okte, zvlaste na rakousky dalnici v serpentynach jsem si nebyl jisty. A do rychlosti to taky nad 180 neni, mekky. Ale zase spatna cesta te nerozhazi a spotreba kolem 8l nafty. C30 - Minuly tyden jsem jel z Prahy, prvni dojmy dobre(Pohodlnejsi okta, hlavne sedacky) az na ten kufr. Motor tahne pekne, ale az budou najety alespon 2kkm, tak vyzkousim naplno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 27. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2007 Ahoj Cosby, jak psal Garny, ta spotřeba je určo kapku vyšší a potom ten servis. Jinak dva známí již delší dobu kupují Volva a nemohou si oba vynachválit V70 Nové vypadá krásně: http://www.volvocars.cz/campaigns/MY08/All...how/default.htm Já bych jinak šel do SAABu, mně se líbí víc, ale je ještě cenově výše. Jestli mohu trochu poradit, tak koukni na : http://www.adusum.cz/ a kontaktuj Martina, je to můj známý, určitě ti poradí nebo i pomůže s nějakou károu. Jinak tihle kluci dělají sevis Volva i Saabu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 Díky.Jak bude Rum z Baráku,uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 28. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 Cosby, a co tohle? Jak jsem ho uviděl, tak jsem si na tebe vzpomenul, že něco takovýho scháníš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2007 to je vono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 (editace) Jeden můj známej má Volvo. Je to XC 70 a brousí si zuby na novou XC 70 což je vymazlený autíčko jak říká . Co se týče spolehlivosti tak říkal absolutně bez problémů, pohodlné a příjemné auto, ale samo je vyšší cena, ale s tím se dá počítat. Mě teda osobně se nová XC 70 líbí taky. Snad ještě co vím tak v práci jsem viděl, že vedení mělo XC 90, ale to bylo jednom pučený, ale taky samá chvála. Snad dokonce o tom i uvažujou. Víc ti nepomůžu. Stejne u nas, sefik ma XC70 a jako musim rict, ze mazlik. Ma to tusim D5 2,5 diesel nekde okolo 140kW v automatu. Svezeni paradni co se tyce nerovnosti tak to v tom proste neni citit, naprosto nejpohodlnejsi sedacky co sem snad kdy sedel. Liny to taky neni, ma ho rok a pul a zatim bez jedineho problemu. Editováno: 31. Červenec 2007, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.