PEDO Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 (editace) vyfotil jsem neco za jizdy z auta na Rudne v Ostrave co na ni neni koser? Editováno: 22. Červenec 2007, autor: PEDO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 vyfotil jsem neco za jizdy z auta na Rudne v Ostrave co na ni neni koser? jee ty na rudne jezdis v protismeru? to si na tebe dam pozor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Co je na tom??? Táhnou nepojízdný náklaďák ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Co je na tom??? Táhnou nepojízdný náklaďák ;) aha fakt:) ma tam trojuhelnik:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Supr video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Supr video náhodou, video o jednou obrázku ale spíš bych to dal do sekce fotografické úlovky z ulic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 noo nevsiml jsme si toho ze ten nakladat opravdu tahli jde videt ze byl poveseny za druhy a ma trojuhelnik vpredu ale clovek by se v prvni moment i lekl:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 vyfotil jsem neco za jizdy z auta na Rudne v Ostrave co na ni neni koser? Jelikož se mi to už taky stalo, bylo mi to jasné, ale je pravda, že to nené obvyklé, že? :-)) jsem rád z každého ostraváka, taky jsem z ostravy!!!! :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.