PEDO Vloženo 22. Červenec 2007 Vloženo 22. Červenec 2007 (editace) vyfotil jsem neco za jizdy z auta na Rudne v Ostrave co na ni neni koser? Editováno: 22. Červenec 2007, autor: PEDO Citovat
Kutil_Tim Vloženo 22. Červenec 2007 Vloženo 22. Červenec 2007 vyfotil jsem neco za jizdy z auta na Rudne v Ostrave co na ni neni koser? jee ty na rudne jezdis v protismeru? to si na tebe dam pozor Citovat
snike Vloženo 22. Červenec 2007 Vloženo 22. Červenec 2007 Co je na tom??? Táhnou nepojízdný náklaďák ;) Citovat
Kutil_Tim Vloženo 22. Červenec 2007 Vloženo 22. Červenec 2007 Co je na tom??? Táhnou nepojízdný náklaďák ;) aha fakt:) ma tam trojuhelnik:) Citovat
rolbař Vloženo 22. Červenec 2007 Vloženo 22. Červenec 2007 Supr video náhodou, video o jednou obrázku ale spíš bych to dal do sekce fotografické úlovky z ulic Citovat
Kutil_Tim Vloženo 22. Červenec 2007 Vloženo 22. Červenec 2007 noo nevsiml jsme si toho ze ten nakladat opravdu tahli jde videt ze byl poveseny za druhy a ma trojuhelnik vpredu ale clovek by se v prvni moment i lekl:) Citovat
TOTTI Vloženo 23. Červenec 2007 Vloženo 23. Červenec 2007 vyfotil jsem neco za jizdy z auta na Rudne v Ostrave co na ni neni koser? Jelikož se mi to už taky stalo, bylo mi to jasné, ale je pravda, že to nené obvyklé, že? :-)) jsem rád z každého ostraváka, taky jsem z ostravy!!!! :-)) Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.