Přejít na obsah

Kdy byste ji chteli radsi?  

59 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)
a je to tady, s mocí mě svěřenou Vitttoriovičnou veřejně oznamuji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Termín podzimní BESÍDKY 24.11.2007

tak já to potvrzuji, z tajného zdroje se mi to také doneslo ;):)

:smich:

Editováno: , autor: rolbar
Vloženo
počkat tak kdy teda 24.11. to mám volno v práci takže velice rád pojedu ;) a tentokráte by jsme mohli i spát cela family

24.11. na beton

a to je zrovna Tiesto v praze :kol-26: béééééééé

Vloženo
počkat tak kdy teda 24.11. to mám volno v práci takže velice rád pojedu ;) a tentokráte by jsme mohli i spát cela family

No nevím, ale tím zabereš místo na spaní jiným opilcům, pouvažuj. Já pokud přijedu, pak zase jen na otočku ;)

Vloženo

24.11. na beton

tak to je spatny :-(((((((

Vloženo

No nevím, ale tím zabereš místo na spaní jiným opilcům, pouvažuj. Já pokud přijedu, pak zase jen na otočku ;)

stejně jich půlka spí nazemi tak je to jedno Pájo ;)

Vloženo

24.11. na beton

Tak si ho pustíš v autě no? A nebreč nejseš :kol-20::kol-48:

Vloženo
Hmmm :( :( To mam skolu :( :(

Tak tam jednou nepujdes no.. ;) Pokud tam teda zrovna nemas nakou zkousku,nebo tak neco..

Zkoušky máš celej rok, ale tato besídka je přece jedinečná :kol-48:

Vloženo
No uvidime no :(

Neříkej, že seš tam celej víkend. Ti kdyžtak napíšem a podepíšem omluvenku

To sice ne, ale v sobotu az do vecera :(

budes chlastat...to je hezky...doufam ze bude na recepci zase prijemna obsluha lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...