Přejít na obsah

Vanocni besidka

vittorio

Kdy byste ji chteli radsi?  

59 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

besidka na kukacku nema takovou cenu jako besidka na recepci a celou noc :D

Ajajajajaj ... o tom sem neco uz slysel z vypraveni :D

btw. ..... doporucoval bych dat vsechny lavicky na retez a recepcni at si vezme radsi dovolenou...... :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

besidka na kukacku nema takovou cenu jako besidka na recepci a celou noc :D

Ajajajajaj ... o tom sem neco uz slysel z vypraveni :D

btw. ..... doporucoval bych dat vsechny lavicky na retez a recepcni at si vezme radsi dovolenou...... :D

A ať si pořádně zamkne auto!!! :smich: :smich: :smich:

Odkaz ke komentáři

150km je pro tebe daleko???

delame to schvalne v polovine republiky, skodahome je zase v praze, prijde mi to ferovejsi, ale jestli chcs jed do ostravy aby i badys to mel konecne u baraku :D

Má pravdu, předseda -_- a neříkám to jen proto, že to mám 13 km.

No to je prave to, proc to rikas... Kdyby jsi to mel stopade tak by tve prispevky byly jine...

For Mr. President Vitto: Myslel jsem to tak, ze treba kazda by mela byt na jinem miste. A 150km je pro me sakra daleko...

Odkaz ke komentáři

delame to schvalne v polovine republiky, skodahome je zase v praze, prijde mi to ferovejsi, ale jestli chcs jed do ostravy aby i badys to mel konecne u baraku :D

No to je prave to, proc to rikas... Kdyby jsi to mel stopade tak by tve prispevky byly jine...

For Mr. President Vitto: Myslel jsem to tak, ze treba kazda by mela byt na jinem miste. A 150km je pro me sakra daleko...

Tak to se pleteš, na škodahome jsem jel taky těch 150, bruder druhým autem a nehekal jsem, že to je daleko...

Besídka je víc o lidech a míň o autech, tak se s někým svez, jde-li o benál...

Odkaz ke komentáři

Davone tak sežeň pokaždé nějaké rozumné místo jako je tohle za ty rozumné ceny a aby tam bylo aspoň tolik pokojů jako tady. Myslím, že Vitto ti to rád umožní organizovat. Promiň, ale 150km snad nebudeme řešit jako velkou vzdálenost, ne? ;)

Odkaz ke komentáři

Davone tak sežeň pokaždé nějaké rozumné místo jako je tohle za ty rozumné ceny a aby tam bylo aspoň tolik pokojů jako tady. Myslím, že Vitto ti to rád umožní organizovat. Promiň, ale 150km snad nebudeme řešit jako velkou vzdálenost, ne? ;)

Asi tak.

Odkaz ke komentáři

Zeptám se uplně blbě. A kde se bude konat besídka? Jako nováček bych se pokusil přijet aspoň mrknout , pokud konečný termín nebudu mít už obsazený.

Pokud se to nezmění, tak ve Žďáře nad Sázavou, hotel Tálský mlýn.

Díky

Odkaz ke komentáři

Jo jo vsichni jste borci a mate to v packach... 150km prece neni Dane takova vzdalenost, ne? :palec2:

Na otocku to je az prilis!

Těžko Ti pomoct, tak buď nejezdi nebo nevím, to si musí každej přebrat sám...

Zatim jsem pomoc nezadal, az bych potreboval, zalozim TEMA! fuck

Odkaz ke komentáři

Jo jo vsichni jste borci a mate to v packach... 150km prece neni Dane takova vzdalenost, ne? :palec2:

Na otocku to je az prilis!

Těžko Ti pomoct, tak buď nejezdi nebo nevím, to si musí každej přebrat sám...

Zatim jsem pomoc nezadal, az bych potreboval, zalozim TEMA! fuck

Nehraj Zagorku, tak tam přespi, tedy pokud můžeš. Nikdo neříká, že to má v packách a tak, protože to je nejblíže k rozbytí si huby. Jen si fakt myslím, že těch 150 není moc. Ber to s nadhledem ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...