Únor 10, 200916 r moc pekny fotky!! uz se taky tesim na hory doufam, ze bude stejne pocasi jako jste meli :-)
Únor 10, 200916 r Jedna ochutnavka... Bajdavej koukam, ze uz jsem jedinej, kdo jeste jezdi do Francie
Únor 12, 200916 r Po delší odmlce.... V Brně bude ještě měsíc výstava Tutanchamon: http://www.tut-vystava.cz/ Jestli můžete, tak jeďte v pracovní den, pátku a hlavně víkendu se vyhněte. My byli dopoledne v pondělí a celkem se nás tam v našem turnusu motalo sedm. Vstupenky platí půlhodinu. Nejdřív se mrknete na filmečky na třech televizích (vpravo je ukazatel času do začátku expozice, nemusíte jít hned při prvním odpočtu) a potom jdete do pohřební komory. To je jediné místo, kde se nemůžete poflakovat jak chcete. Postupně se nasvěcují jednotlivé expozice .... Potom jdete do hlavní haly a tam už záleží jen na Vás kdy odejdete. Největší zážitek? Pro mne ražení mincí: na informacích nafasujete forint a pak jen stačí dát do stroje dvacku a točit klikou. Na ten forint vyrazíte předem navolený motiv. Fotit se tam může, jen se nesmí používat blesk. Tak bez stabilizace a vyššího ISO se neobejdete. Vycházelo tam až ISO 1250, časy tak 1/20-1/5, clona 4-5,6.... Tak pár fotek: Upraveno Únor 12, 200916 r od Peterer
Únor 12, 200916 r No teda, ten sarkofág (nebo co to je) vypadá jak dětský gumáky Nicméně co se týče fotek, tak to je prvotřídní práce...fakt libová kvalitka, jako z katalogu Opravdu, na to čumím s otevřenou hubou
Únor 12, 200916 r Děkuji za pochvalu. Ten gumák je první rakev, tady je prostřední rakev (v popředí - zlacené dřevo a drahé kameny) a v ní byla zlatá vnitřní rakev (v pozadí - 110 kilo ryzího zlata). Upraveno Únor 12, 200916 r od Peterer
Únor 13, 200916 r Járo, díky. Ono se to povedlo, protože tam bylo málo lidí, tak jsem nebyl nervózní... Ještě dám něco ledového, bylo to mezi svátky. Slunce napůl obnažilo kmeny a větve
Únor 25, 200916 r Opet paradicka! Co je to ten ledovej pyj, neni to ten, jak nejak v lednu ukazovali i v TV?
Únor 25, 200916 r Nevím jestli to ukazovali v TV, ale někde zde to už někdo dával a možná i já... Nechají tam tryskat vodu a ono to roste a roste, dokud to neroztaje.
Únor 26, 200916 r No to musi byt radost Kdyby to byl aspon prasanek, ale to tezky, mokry cosi, nic moc... v Praze uz mame zase na ulicich misto snehu 5cm tezkeho, slehleho, hnusnyho, hnedyho svinstva, bud rad za 30 cm bilyho Nebyt tech prutrzi o vikendu, tak nefim, ble
Únor 26, 200916 r Děkuji za pochvalu.Ten gumák je první rakev, tady je prostřední rakev (v popředí - zlacené dřevo a drahé kameny) a v ní byla zlatá vnitřní rakev (v pozadí - 110 kilo ryzího zlata). 110kg zlata povídáš???hmmm, hmmm, kde je Olafík, to by jsme mohli vytáhnout jako kočárek
Březen 1, 200916 r Masakr, nehorázně jsi mě navnadil na léto...už se nemůžu dočkat, až vyrazím někam na výlet za krásného slunečného dne
Březen 8, 200916 r Zkoušel jste někdo fotit měsíc? Je to sice jen fotákem bez předsádky a bez dalekohledu ale myslim že slušný.
Březen 8, 200916 r hehe ten velkej kráter Tycho je vždy dole ale good fotka čím je to focený nebo si to ještě nějak zvetšoval?
Březen 8, 200916 r jak jsem psal, já to nefotil, fotkám rozumím jako koza radiu, ale ten měsíc je bomba, já miluju noční oblohu a tak občas zabloudím za kamarádem do hvězdárny ve Val.Meziříčí. Čím to fotili nevím, ale je to přes dalekohled, jaký se mne neptej, znovu odpovím nevím
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.