Lepydlo Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Ono je docela těžký fotit nebe, protože i když se to nezdá tak země se otáčí dost rychle, měsíc ti pořád utíká ze záběru a z hvězd se ti udělaj čárky místo teček. Nemáš ještě nějaký foto přes ten hvězdářský dalekohled? Jiak zajímavý fotky jsou na astro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 nemám, ono PC, kde vše je uloženo, se nachází 350km daleko, astro znám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 (editace) hodim sem taky neco z mojich výtvorů Editováno: 10. Březen 2009, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. Březen 2009 Sdílet Vloženo 9. Březen 2009 Ono je docela těžký fotit nebe, protože i když se to nezdá tak země se otáčí dost rychle, měsíc ti pořád utíká ze záběru a z hvězd se ti udělaj čárky místo teček.Nemáš ještě nějaký foto přes ten hvězdářský dalekohled? Jiak zajímavý fotky jsou na astro Moje homepage To uz pak chce mit to cely na montazi a nechat strojek udrzovat pozici, jenze to uz je drazsi investice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lepydlo Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 nemám, ono PC, kde vše je uloženo, se nachází 350km daleko, astro znám škoda hodim sem taky neco Líbí Moje homepage To uz pak chce mit to cely na montazi a nechat strojek udrzovat pozici, jenze to uz je drazsi investice tjn ale zas takovej nadšenec nejsem, mám foták asi pul roku a různě experimentuju baví mě to. Docela mě překvapilo jak ten měsíc vyšel, s fotákama co jsem měl dřív tak jen bílej flek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 (editace) tjn ale zas takovej nadšenec nejsem, mám foták asi pul roku a různě experimentuju baví mě to. Docela mě překvapilo jak ten měsíc vyšel, s fotákama co jsem měl dřív tak jen bílej flek. Jj, to uz neni sranda, to je ranec za dalekohled, pak dalsi ranec za prislusenstvi, atd. Jj, je videt, ze Te to bavi a taky to stoji za to, ten mesic je fakt bez dalekohledu perfektni Pro zajimavost: http://www.astro-forum.cz/cgi-bin/yabb/YaB...6775502/833#833 Editováno: 10. Březen 2009, autor: krysarr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lepydlo Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 (editace) Jo baví i když teď přes zimu moc nefotím. Zkoušel jsem experimentovat s delším časem uzávěrky. První pokusy... Editováno: 10. Březen 2009, autor: Lepydlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Ten bus je zuppa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Nějak tohle vlákno zapadlo, je skoro jaro, tak dám potůčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 PetererA to jsi udělal jak? PC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 (editace) Já jsem ze staré školy, tak v PC fotky jen zmenším a trochu doostřím. Na tohle je třeba dlouhý čas, pevný stativ, podle světla filtry ND a CPL. No, ale tady jsem to určitě přehlnal, čas příliš dlouhý... Editováno: 23. Duben 2009, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Já jsem si to myslel. Je to paráda A chválím, že děláš fotky a né grafiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Duben 2009 Sdílet Vloženo 23. Duben 2009 Presne tak, nesnasim upravovani fotek vic nez je zdravo, a Peterer umi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 (editace) Par veci, co jsem ted vytah z karty pri cisteni Jsou jen zmenseny, bez jakychkoli uprav, zadny ostreni, barveni, vubec nic, s tim si budu hrat casem Kasperk (je tam videt i karka) Kvilda (aneb kdyz se v baraku neumi domluvit) Zamek Orlik - proc je ta fotka modra, vubec nemam zdani. Ta hned pote je normalni, nevite nekdo? EDIT: nahore v tech vetvich sedi pav Narodni v Praze - fotil jsem tramvaje, ale vysla z toho spis nechutna zmet reklam, fakt desny Jen tak blejsknuta kvetena na chate 2 fotky z bitvy v Libusine minuly vikend + to letadlo, ktery tam pak nahodou prosvistelo Editováno: 2. Květen 2009, autor: krysarr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Tu fotku s tou tramvaji to mi neco pripomina, neni to Dubrovnik :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Kdepak, to je nas vlastni Kocourkov Mimochodem, v Dubrovniku jezdi tramvaje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Ad fotky mesice vys... zabydlel se u me cerstve tenhle cvalik .... http://www.skywatchertelescope.net/swtinc/...&class2=106 Zatim budu cucet a vybavovat se filtrama, ale casem bych to chtel hodit na pohanenou montaz a fotit, tak uvidime, co z toho bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mar1972 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Tenhle brouk nám klepal v noci na okno. Tak jsem ho cvaknul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda h Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 přidám pár foteček... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda h Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 a ještě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Vetsina toho asi je spis z ulice, ale tady to asi taky neva Od ceho ma tu jizvu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirda h Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Trabant a kolo - tvořil bratranec bývalé přítelkyně, Barkas s tím jsem jezdil, svíčky místo šroubů - můj nápad, motorový prostor mého Formana a ta holka to jediné nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Safra, to me zajimalo zrovinka nejvic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Přibylo tu fotek Dám loukofky na začátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 A teď skleníkofky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.