superfatty Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 (editace) Uzasna DUHA taky pridavam jednu nedelni jsem si porad rikal jestli to sem dát. takže něco pro romantiky Editováno: 7. Srpen 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Uzasna DUHA taky pridavam jednu nedelni jsem si porad rikal jestli to sem dát. takže něco pro romantiky Tak to pro tebe taky neco mam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Ten dnešní hmyz. ...Prochazi asi nejakym zajimavym obdobim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 jsem si porad rikal jestli to sem dát. takže něco pro romantiky Jj, odrazy a odlesky ve sklech aut se fotí výborně A přidávám jeden západ slunce (záměrně podexponovaný) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 pro zmenu pridam neco slusnejsiho---,kdyz uz se tu ty slunéčka tak rozjely akorat ze to neni na 100%dokonaly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 9. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 (editace) no nádherný fotky a ani tam nemusí být kozy a bobři... jo jo za svoje téma by to stálo ale to musej admini, přesunout tam vybrané příspěvky.. a připojuji jeden komín.. Editováno: 9. Srpen 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 (editace) Tady jeden pohled z okna Editováno: 14. Srpen 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Taky toho hodne foti, rad fotim, kdyztak neco taky pridam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 (editace) Já jsem odkojený temnou komorou, ale digitál se mi nevyhl. Začnu plevelem. Editováno: 13. Srpen 2007, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Já fotim v 80% témata z Krkonoš. a toto "jezero" je specialitka jinak Sněžka s Velehorama za je někdy i lepší, al ezatím jsem to nestihnul vyfotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Není ta vrtule jako namalovaná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Po plevelu nějaké kytky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Stromečky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Stromečky a pole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Pohled z naší rozhledny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Žňová romantika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 akože umenie? heheh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Žňová romantika To uz je druhej Claas, kteryho sem cpes....To tam u vas nemate lepsi techniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Žňová romantika To uz je druhej Claas, kteryho sem cpes....To tam u vas nemate lepsi techniku to není Claas, ale Massey Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 pekne se to rozjelo ) tak zase neco malo z alba nahodim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Ani jsem si nevsiml,a nekdo poupravil nazev tematu ;) zeby moderator pro pravopys? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 (editace) Tak se taky přidám. Tady jedno makro Editováno: 14. Srpen 2007, autor: Geoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Ani jsem si nevsiml,a nekdo poupravil nazev tematu ;) zeby moderator pro pravopys? Mi to tam nějak nesedělo ale jestli chceš dám to zpět, takhle je to poločeské, poloanglické Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Ani jsem si nevsiml,a nekdo poupravil nazev tematu ;) zeby moderator pro pravopys? Mi to tam nějak nesedělo ale jestli chceš dám to zpět, takhle je to poločeské, poloanglické ne je to vpohode.... me se to taky vic zamlouva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivana Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 taky pridam jednu romantiku z Rakouskych Alp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.