Květen 30, 200817 r Obrazne, spis je to z ty travy venku Hnusna alergie, ty svine kvetou 2,5 mesice a jsou uplne vsude Ale jinak fotky pekny, to jooo
Květen 30, 200817 r tak jako ja pane klobanek me to taky sere dneska se mi to pekelne spustilo a zodac nezabirat...pudu na akupunkturu treba to pomuze
Květen 31, 200817 r Z ty druhy fotky kejcham jen ji vidim (silna alergie na travy ) tak proč to hulíš?
Červen 1, 200817 r To je z Ecce Homo ? Nepotřebujete taky vyčistit okna ....... . Jel jsem do Doks, tak jsem to musel mít čistý .
Červen 1, 200817 r Je to soukromý rybník na těhle souřadnicích 49°31'35.852"N, 15°49'5.325"E. Foto na mapy.cz, ale zrovna je vypuštěný
Červen 1, 200817 r Aha .. spatny kdyz je vypustenej Je to nejakej chovnej ?> Nabizi sportovni rybolov nebo tak neco kdyz je napustenej ? Nevis ?
Červen 1, 200817 r Aha .. spatny kdyz je vypustenej Je to nejakej chovnej ?> Nabizi sportovni rybolov nebo tak neco kdyz je napustenej ? Nevis ? Co já vím tak si ho postavil mezi svýma polnostma společně s chatkou jeden místní farmář jen pro sebe a své blízké. Dojít se k němu normálně dá, ale nikdy jsem tam neviděl chytat nikoho jiného než jeho.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.