TomasB Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 ještě něco. Ta bobří fotka je focena s velkým zoomem na větčí vzdálenost, ale celkem se zadařilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Tomasi ,hodne pekny fotky ... co ze mas za fotak? ,ze se ti to tak paradne podarilo prizoomovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 zde hojně haněný Olympus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 zde hojně haněný Olympus A typ ? ... nebo je to tajne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 pokračování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 A typ ? ... nebo je to tajne ... micro digital 600 ale už se to stejně nevyrábí a ani jsem neviděl, že by se dal někde koupit. Já ho mám přes 2 roky. Dneska jsou zase lepší Ale hlavně se dá strčit do kapsy, kdo by se tahal s velkou mrchou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 micro digital 600ale už se to stejně nevyrábí a ani jsem neviděl, že by se dal někde koupit. Já ho mám přes 2 roky. Dneska jsou zase lepší Ale hlavně se dá strčit do kapsy, kdo by se tahal s velkou mrchou. To je pravda,ale co..fungovat funguje a fotky dela taky krasny,takze vubec nevadi ,ze neni na trhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 13. leden 2008 Sdílet Vloženo 13. leden 2008 micro digital 600ale už se to stejně nevyrábí a ani jsem neviděl, že by se dal někde koupit. Já ho mám přes 2 roky. Dneska jsou zase lepší Ale hlavně se dá strčit do kapsy, kdo by se tahal s velkou mrchou. Také mám nějaký Olympus, už asi 3 nebo 4 roky, funguje jak má, pro moje potřeby je to až až, tak že neřeším. Jak říkáš Tome, hlavně, že jde strčit do kapsy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 pár fotek z Liberce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 to je ten bez noh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczek Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Tak zase par fotecek . . . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 co to je za přístav? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczek Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Rotterdam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Rotterdam sem si říkal, ale jistej sem si nebyl. Je to ono? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madcore Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Jsem se taktéž pokoušel o ohňostroje, ale ucházející fotka jedna z 50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczek Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 sem si říkal, ale jistej sem si nebyl. Je to ono? Jasna vec, Rotterdam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 rot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 kdo pozná lehkou hádanku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczek Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 sem si říkal, ale jistej sem si nebyl. Je to ono? Hele, ten samej barak co na tve fotce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 (editace) kurna tady se to rozjelo - ja tu v PC mam pres 6000 fotek a nevim jak to sem jednim kliknutim hodit -poradi nekdo? Editováno: 14. leden 2008, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 (editace) ttt Editováno: 14. leden 2008, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczek Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 (editace) kurna tady se to rozjelo - ja tu v PC mam pres 6000 fotek a nevim jak to sem jednim kliknutim hodit -poradi nekdo? Jesterka? Tu mam taky . . .a jeste jedno zviratko . . Editováno: 14. leden 2008, autor: Jeniczek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. leden 2008 Sdílet Vloženo 14. leden 2008 Hele, ten samej barak co na tve fotce akorát já ho fotil asi ve 22 hodin, tak světelné podmínky bídné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.