Leden 13, 200817 r ještě něco. Ta bobří fotka je focena s velkým zoomem na větčí vzdálenost, ale celkem se zadařilo.
Leden 13, 200817 r Tomasi ,hodne pekny fotky ... co ze mas za fotak? ,ze se ti to tak paradne podarilo prizoomovat ?
Leden 13, 200817 r A typ ? ... nebo je to tajne ... micro digital 600 ale už se to stejně nevyrábí a ani jsem neviděl, že by se dal někde koupit. Já ho mám přes 2 roky. Dneska jsou zase lepší Ale hlavně se dá strčit do kapsy, kdo by se tahal s velkou mrchou.
Leden 13, 200817 r micro digital 600ale už se to stejně nevyrábí a ani jsem neviděl, že by se dal někde koupit. Já ho mám přes 2 roky. Dneska jsou zase lepší Ale hlavně se dá strčit do kapsy, kdo by se tahal s velkou mrchou. To je pravda,ale co..fungovat funguje a fotky dela taky krasny,takze vubec nevadi ,ze neni na trhu
Leden 13, 200817 r micro digital 600ale už se to stejně nevyrábí a ani jsem neviděl, že by se dal někde koupit. Já ho mám přes 2 roky. Dneska jsou zase lepší Ale hlavně se dá strčit do kapsy, kdo by se tahal s velkou mrchou. Také mám nějaký Olympus, už asi 3 nebo 4 roky, funguje jak má, pro moje potřeby je to až až, tak že neřeším. Jak říkáš Tome, hlavně, že jde strčit do kapsy.
Leden 14, 200817 r sem si říkal, ale jistej sem si nebyl. Je to ono? Hele, ten samej barak co na tve fotce
Leden 14, 200817 r kurna tady se to rozjelo - ja tu v PC mam pres 6000 fotek a nevim jak to sem jednim kliknutim hodit -poradi nekdo? Upraveno Leden 14, 200817 r od Host
Leden 14, 200817 r kurna tady se to rozjelo - ja tu v PC mam pres 6000 fotek a nevim jak to sem jednim kliknutim hodit -poradi nekdo? Jesterka? Tu mam taky . . .a jeste jedno zviratko . . Upraveno Leden 14, 200817 r od Jeniczek
Leden 14, 200817 r Hele, ten samej barak co na tve fotce akorát já ho fotil asi ve 22 hodin, tak světelné podmínky bídné
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.