Triplseven Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Krkonoše ze Zvičiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 Z dnešní vycházky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 A z včerejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Z ty druhy fotky kejcham jen ji vidim (silna alergie na travy ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Až tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Obrazne, spis je to z ty travy venku Hnusna alergie, ty svine kvetou 2,5 mesice a jsou uplne vsude Ale jinak fotky pekny, to jooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Hm, to Ti nezávidím, to nemůžeš v létě nikam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Leda na drogach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 tak jako ja pane klobanek me to taky sere dneska se mi to pekelne spustilo a zodac nezabirat...pudu na akupunkturu treba to pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Ty taky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Tož ja taky na traviny,kraviny.Zodac zabere okamžitě ale hezky usínám ve stoje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 No aspoň nemusíte s přítulkama na procházky do přírody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 Z ty druhy fotky kejcham jen ji vidim (silna alergie na travy ) tak proč to hulíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 jsem prostě šikovnej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Velmi pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 suoer, pekne naleseny okno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 jsem prostě šikovnej ... To je z Ecce Homo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 To je z Ecce Homo ? Nepotřebujete taky vyčistit okna ....... . Jel jsem do Doks, tak jsem to musel mít čistý . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 A z včerejší Odkud to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Vysočina, okolí Žďáru n.S., nebo chceš ještě přesnější určení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Jop Jestli to je reka nebo rybnik atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Je to soukromý rybník na těhle souřadnicích 49°31'35.852"N, 15°49'5.325"E. Foto na mapy.cz, ale zrovna je vypuštěný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Aha .. spatny kdyz je vypustenej Je to nejakej chovnej ?> Nabizi sportovni rybolov nebo tak neco kdyz je napustenej ? Nevis ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapros Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 z nasich cest po svete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Aha .. spatny kdyz je vypustenej Je to nejakej chovnej ?> Nabizi sportovni rybolov nebo tak neco kdyz je napustenej ? Nevis ? Co já vím tak si ho postavil mezi svýma polnostma společně s chatkou jeden místní farmář jen pro sebe a své blízké. Dojít se k němu normálně dá, ale nikdy jsem tam neviděl chytat nikoho jiného než jeho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.