krysarr Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Leda ho tam Photoshopem zaparkovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Džeronymo, škoda, žes tam neměl zaparkovaný auto... to bys byl horký kandidát na vítězství v soutěži Fotka roku 09!!! Ale nesmí zapomenout na pajzku poplatek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Džeronymo, škoda, žes tam neměl zaparkovaný auto... to bys byl horký kandidát na vítězství v soutěži Fotka roku 09!!! Vidis,, to me ani nenapadlo ,,,ale myslim,ze moje auto by tam nadelalo spise skody nez uzitku .) ... ale dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Tak jsem taky vyhrabala jednu z pěkných fotek, ale je to práce přítele... Makarska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Ale nesmí zapomenout na pajzku poplatek připadáš si vitpnej??? mě začínáš připadat jako totální ubožák!!! když tě soutěž nezajímá, tak se o ní "nevotírej" těma rádoby vtipnejma hláškama! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Tak jsem taky vyhrabala jednu z pěkných fotek, ale je to práce přítele...Makarska Jani, to je taky moc pěkný!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 tady ještě něco z nedělního vyletu a vcerejsiho foceni .,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 pěkný!!! ty fotky upravuješ??? v čem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 Ze by Topaz Adjust? I kdyz to je trochu jinaczi se mi zda, pripojuju se, ciste fotokram nebo neco jinyho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 snád nie som OT, fotky z Paríža rok 2007 nie je to extra kvalita ale poteší pohľad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 připadáš si vitpnej??? mě začínáš připadat jako totální ubožák!!! když tě soutěž nezajímá, tak se o ní "nevotírej" těma rádoby vtipnejma hláškama! Nereaguješ lehce podrážděně a zaujatě?? Zrovna Ty kterej má každej druhej příspěvek vtipnej a za ním rofl nebo looool?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 snád nie som OT, fotky z Paríža rok 2007 nie je to extra kvalita ale poteší pohľad Je zajímavé jak má každý z Paříže hodně podobné fotky - mám téměř totožné, až na tu poslední, a byli jsem tam dokonce stejný rok, v květnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 (editace) Nereaguješ lehce podrážděně a zaujatě?? Zrovna Ty kterej má každej druhej příspěvek vtipnej a za ním rofl nebo looool?? nebudu to tady s tebou řešit... prostě tě žádám, abys mě z těch tvých vtipných poznámek vynechal... Editováno: 28. leden 2009, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Tak to neřeš, nikdo Tě nenutí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Je zajímavé jak má každý z Paříže hodně podobné fotky - mám téměř totožné, až na tu poslední, a byli jsem tam dokonce stejný rok, v květnu ja som bol v júli - červen, Paríž je pekné mesto, tak kto nebol na Eiffelovke tak akoby nebol v Paríži nie? ešte niečo môžem pridať, mám aj Monu Lízu, ktorú strážili o 106 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Na Monu jsme neviděli, ale jinak asi vše. A nejvíc mě dojala moderní čtvrť La Defense Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 jj mám sfotený nie veľmi ostro pohľad až na "starý" víťazný oblúk a tie mrakodrapy fakt krása Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Taky taky, byl lehký opar, ale i tak to byla paráda, celá Paříž, letos jedeme opět pokud to vyjde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Tak jsem našla ještě nějaký momentky Dastyho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Co říkáte na tuhle? Svítání z kabinky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Nebo tahle se mi líbí. Je to z Italského Bormia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beda Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Taky se pochlubim s foto z hor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hynek Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 (editace) Taky něco málo z hor... Editováno: 10. Únor 2009, autor: Hynek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 jo foto z hor jsou vzdy pekny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 pokusim se doma vyhrabat neco z jachty jestli tam bude neco kloudneho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.