Leden 27, 200916 r Džeronymo, škoda, žes tam neměl zaparkovaný auto... to bys byl horký kandidát na vítězství v soutěži Fotka roku 09!!! Ale nesmí zapomenout na pajzku poplatek
Leden 27, 200916 r Džeronymo, škoda, žes tam neměl zaparkovaný auto... to bys byl horký kandidát na vítězství v soutěži Fotka roku 09!!! Vidis,, to me ani nenapadlo ,,,ale myslim,ze moje auto by tam nadelalo spise skody nez uzitku .) ... ale dik
Leden 27, 200916 r Tak jsem taky vyhrabala jednu z pěkných fotek, ale je to práce přítele... Makarska
Leden 27, 200916 r Ale nesmí zapomenout na pajzku poplatek připadáš si vitpnej??? mě začínáš připadat jako totální ubožák!!! když tě soutěž nezajímá, tak se o ní "nevotírej" těma rádoby vtipnejma hláškama!
Leden 27, 200916 r Tak jsem taky vyhrabala jednu z pěkných fotek, ale je to práce přítele...Makarska Jani, to je taky moc pěkný!!!
Leden 27, 200916 r Ze by Topaz Adjust? I kdyz to je trochu jinaczi se mi zda, pripojuju se, ciste fotokram nebo neco jinyho?
Leden 27, 200916 r snád nie som OT, fotky z Paríža rok 2007 nie je to extra kvalita ale poteší pohľad
Leden 28, 200916 r připadáš si vitpnej??? mě začínáš připadat jako totální ubožák!!! když tě soutěž nezajímá, tak se o ní "nevotírej" těma rádoby vtipnejma hláškama! Nereaguješ lehce podrážděně a zaujatě?? Zrovna Ty kterej má každej druhej příspěvek vtipnej a za ním rofl nebo looool??
Leden 28, 200916 r snád nie som OT, fotky z Paríža rok 2007 nie je to extra kvalita ale poteší pohľad Je zajímavé jak má každý z Paříže hodně podobné fotky - mám téměř totožné, až na tu poslední, a byli jsem tam dokonce stejný rok, v květnu
Leden 28, 200916 r Nereaguješ lehce podrážděně a zaujatě?? Zrovna Ty kterej má každej druhej příspěvek vtipnej a za ním rofl nebo looool?? nebudu to tady s tebou řešit... prostě tě žádám, abys mě z těch tvých vtipných poznámek vynechal... Upraveno Leden 28, 200916 r od vorlajz
Leden 28, 200916 r Je zajímavé jak má každý z Paříže hodně podobné fotky - mám téměř totožné, až na tu poslední, a byli jsem tam dokonce stejný rok, v květnu ja som bol v júli - červen, Paríž je pekné mesto, tak kto nebol na Eiffelovke tak akoby nebol v Paríži nie? ešte niečo môžem pridať, mám aj Monu Lízu, ktorú strážili o 106
Leden 28, 200916 r Na Monu jsme neviděli, ale jinak asi vše. A nejvíc mě dojala moderní čtvrť La Defense
Leden 28, 200916 r jj mám sfotený nie veľmi ostro pohľad až na "starý" víťazný oblúk a tie mrakodrapy fakt krása
Leden 28, 200916 r Taky taky, byl lehký opar, ale i tak to byla paráda, celá Paříž, letos jedeme opět pokud to vyjde!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.