baurak Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 moc pekny fotky!! uz se taky tesim na hory doufam, ze bude stejne pocasi jako jste meli :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Jedna ochutnavka... Bajdavej koukam, ze uz jsem jedinej, kdo jeste jezdi do Francie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 (editace) Po delší odmlce.... V Brně bude ještě měsíc výstava Tutanchamon: http://www.tut-vystava.cz/ Jestli můžete, tak jeďte v pracovní den, pátku a hlavně víkendu se vyhněte. My byli dopoledne v pondělí a celkem se nás tam v našem turnusu motalo sedm. Vstupenky platí půlhodinu. Nejdřív se mrknete na filmečky na třech televizích (vpravo je ukazatel času do začátku expozice, nemusíte jít hned při prvním odpočtu) a potom jdete do pohřební komory. To je jediné místo, kde se nemůžete poflakovat jak chcete. Postupně se nasvěcují jednotlivé expozice .... Potom jdete do hlavní haly a tam už záleží jen na Vás kdy odejdete. Největší zážitek? Pro mne ražení mincí: na informacích nafasujete forint a pak jen stačí dát do stroje dvacku a točit klikou. Na ten forint vyrazíte předem navolený motiv. Fotit se tam může, jen se nesmí používat blesk. Tak bez stabilizace a vyššího ISO se neobejdete. Vycházelo tam až ISO 1250, časy tak 1/20-1/5, clona 4-5,6.... Tak pár fotek: Editováno: 12. Únor 2009, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 No teda, ten sarkofág (nebo co to je) vypadá jak dětský gumáky Nicméně co se týče fotek, tak to je prvotřídní práce...fakt libová kvalitka, jako z katalogu Opravdu, na to čumím s otevřenou hubou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 (editace) Děkuji za pochvalu. Ten gumák je první rakev, tady je prostřední rakev (v popředí - zlacené dřevo a drahé kameny) a v ní byla zlatá vnitřní rakev (v pozadí - 110 kilo ryzího zlata). Editováno: 12. Únor 2009, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Petre, jako vzdy uzasny fotky. Sikovny ruce a ten Pentax delaji fakt divy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 Járo, díky. Ono se to povedlo, protože tam bylo málo lidí, tak jsem nebyl nervózní... Ještě dám něco ledového, bylo to mezi svátky. Slunce napůl obnažilo kmeny a větve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 (editace) Editováno: 8. Březen 2009, autor: AdamCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Ještě pár se sněhem, než to roztaje. Karlova Studánka: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Opet paradicka! Co je to ten ledovej pyj, neni to ten, jak nejak v lednu ukazovali i v TV? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Nevím jestli to ukazovali v TV, ale někde zde to už někdo dával a možná i já... Nechají tam tryskat vodu a ono to roste a roste, dokud to neroztaje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Jojo, tak to bude ono Pekny! Kolik mas jeste u sebe snehu? Nebo jeste porad snezi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Teď to letí dolů, ale ještě tu máme slehlého, těžkého svinstva tak na 30 cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 No to musi byt radost Kdyby to byl aspon prasanek, ale to tezky, mokry cosi, nic moc... v Praze uz mame zase na ulicich misto snehu 5cm tezkeho, slehleho, hnusnyho, hnedyho svinstva, bud rad za 30 cm bilyho Nebyt tech prutrzi o vikendu, tak nefim, ble Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Děkuji za pochvalu.Ten gumák je první rakev, tady je prostřední rakev (v popředí - zlacené dřevo a drahé kameny) a v ní byla zlatá vnitřní rakev (v pozadí - 110 kilo ryzího zlata). 110kg zlata povídáš???hmmm, hmmm, kde je Olafík, to by jsme mohli vytáhnout jako kočárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 26. Únor 2009 Sdílet Vloženo 26. Únor 2009 Palo smůla, v Brně to byly jen kopie, ale i tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lepydlo Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Taky už se těšíte na jaro? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Masakr, nehorázně jsi mě navnadil na léto...už se nemůžu dočkat, až vyrazím někam na výlet za krásného slunečného dne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lepydlo Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Přesně, už mi ta zima leze krkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lepydlo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Zkoušel jste někdo fotit měsíc? Je to sice jen fotákem bez předsádky a bez dalekohledu ale myslim že slušný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 nefotil jsem já, ale líbí se mi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lepydlo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 Jo pěkný ale není vzhůru nohama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 tak to se musí ocenit, všímavý člověk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lepydlo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 hehe ten velkej kráter Tycho je vždy dole ale good fotka čím je to focený nebo si to ještě nějak zvetšoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 8. Březen 2009 Sdílet Vloženo 8. Březen 2009 jak jsem psal, já to nefotil, fotkám rozumím jako koza radiu, ale ten měsíc je bomba, já miluju noční oblohu a tak občas zabloudím za kamarádem do hvězdárny ve Val.Meziříčí. Čím to fotili nevím, ale je to přes dalekohled, jaký se mne neptej, znovu odpovím nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.