Peterer Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Symbióza za zapraseným sklem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 V Olomóci Olomouc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 Kousek pod pramenem Střední Opavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 A náladovka: Slezská Harta u Nové Pláně. Slunce už skoro zapadalo, ten klid.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Východ slunce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Už jsem tu taky dlouho nic nedal,málo času,tak aspoň něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reinxed Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 (editace) Takže přidám taky nějaký foto. Editováno: 16. Květen 2009, autor: reinxed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Taky něco přidám, nejsem žádnej fotograf a můj foťák Olympus mjú700 taky je obyčejnej kompakt... , , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Miles: co to je za lom? Jeseníky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Výkleky, okres Přerov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Jsem si potreti hral s hvezdama, hvezdokupy, galaxie a tak, zvladam, planety a Mesic pohodicka, ale vybaveni na foto zatim neni, to si jeste zasetrim. Zatim schranuju jen drobnosti jako filtry, okulary, atd. Taxem vzal kompakt, strcil k okularu a zmacknul spoust, vyslo z toho todle Pak zhebla baterka, takze vic pokusu nebylo. Ale uz se tesim, az prijdou adaptery atd a zacnu se zrcadlovkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Par dnesnich bez upravy, jen zmenseno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Teda jestli je takhle zpracovana kazda Cessna jako tahle vyrobena pred dvema mesicema, tak se nedivim, ze maj celkem casto nehody. A to fotka neukaze co oko... No a jeden bonus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yoyo Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Vincent Pyramide 4215 m.n.m. Walliské Alpy Taliansko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 yoyo parada... krysarr: ten bonus si fotil ty..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 (editace) Jeste horky z fotaku, ale asi ze 40 pokusu se furt blejskalo mimo zorny pole, kdyz jsem to namiril jinam, blejsklo se tam, kam jsem to mel predtim, klasika Ted koukam, jak to mam zasrany, safra Editováno: 26. Květen 2009, autor: krysarr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 pekné , a vieš mi povedať ako si to stihol? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Jojo, je to foceny na delsi cas, neco na 15 vterin, neco na 30 Zkousel jsem to prvne, takze tech nastaveni jsou vyzkousel hodne, jenze blesky neposlouchaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Západ slunce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reinxed Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Jedna zimní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 dobrýJsem si potreti hral s hvezdama, hvezdokupy, galaxie a tak, zvladam, planety a Mesic pohodicka, ale vybaveni na foto zatim neni, to si jeste zasetrim. Zatim schranuju jen drobnosti jako filtry, okulary, atd. Taxem vzal kompakt, strcil k okularu a zmacknul spoust, vyslo z toho todle Pak zhebla baterka, takze vic pokusu nebylo. Ale uz se tesim, az prijdou adaptery atd a zacnu se zrcadlovkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Teda jestli je takhle zpracovana kazda Cessna jako tahle vyrobena pred dvema mesicema, tak se nedivim, ze maj celkem casto nehody. A to fotka neukaze co oko... No a jeden bonus ty woe, dobrej bonus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Květen 2009 Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 tady něco pěkného z tohoto týdne. Foceno jen obyč kompaktem od Olympusu. Trošku jsem si pomáhal focením přes spešl brýle. Pro porovnání jedna foto bez brejlí, druhá přes brejle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.