Srpen 17, 200718 r já taky, já taky mám všechno Shanghai vloni v říjnu, foceno Canon EOS350D moc to neumim, ale baví mě to
Srpen 18, 200718 r taky pridam jednu romantiku z Rakouskych Alp No ona Stau neni zase takova romantika... leda by si ji mel v aute.. lol Mantáci nečumte po ácpě a podívejte se na panorama ........... kdo už byl v Alpách ten to vidí,ale v reále je to nepopsatelný
Srpen 18, 200718 r taky pridam jednu romantiku z Rakouskych Alp No ona Stau neni zase takova romantika... leda by si ji mel v aute.. lol Mantáci nečumte po ácpě a podívejte se na panorama ........... kdo už byl v Alpách ten to vidí,ale v reále je to nepopsatelný To je hruza,tady si clovek ani nemuze udelat srandu...
Srpen 19, 200718 r já taky, já taky mám všechno Shanghai vloni v říjnu, foceno Canon EOS350D moc to neumim, ale baví mě to tak to je mazec!!!! ta posledni fotka spica....jo EOS to uz je jina trida
Srpen 19, 200718 r Jedna kombinace,radoby portret,trosec landscape...kontrast zenske krasy vs. technika v podani Polo 1.2 ..jsem na tu fotku pysny a deniska
Srpen 20, 200718 r ty ve, vas bydli pulka na vojenskejch letistich ne? Ja tady akorat na Ruzyni somruju nejaky ty nakladaky,obcas neco ze statu,pak mam treba i An-225,jo a tornado,jinak samy CSA apod. Upraveno Srpen 20, 200718 r od kocht
Srpen 20, 200718 r Autor Jedna kombinace,radoby portret,trosec landscape...kontrast zenske krasy vs. technika v podani Polo 1.2 ..jsem na tu fotku pysny jako dobrý ale ta kiky mohla být focená z větší blízkosti
Srpen 20, 200718 r ty ve, vas bydli pulka na vojenskejch letistich ne? Ja tady akorat na Ruzyni somruju nejaky ty nakladaky,obcas neco ze statu,pak mam treba i An-225,jo a tornado,jinak samy CSA apod.
Srpen 20, 200718 r Jedna kombinace,radoby portret,trosec landscape...kontrast zenske krasy vs. technika v podani Polo 1.2 ..jsem na tu fotku pysny jako dobrý ale ta kiky mohla být focená z větší blízkosti tve prani je vyslyseno,alespon zlehka
Srpen 20, 200718 r Jedna kombinace,radoby portret,trosec landscape...kontrast zenske krasy vs. technika v podani Polo 1.2 ..jsem na tu fotku pysny jako dobrý ale ta kiky mohla být focená z větší blízkosti tve prani je vyslyseno,alespon zlehka Na tohle tu máme jiné téma
Srpen 20, 200718 r ty ve, vas bydli pulka na vojenskejch letistich ne? Ja tady akorat na Ruzyni somruju nejaky ty nakladaky,obcas neco ze statu,pak mam treba i An-225,jo a tornado,jinak samy CSA apod. Kua blue Angels a k tomu ty Cobry....... Hezky pekne
Srpen 20, 200718 r rikam ze se jmenuje denisa a je to moje kaaaaamoska, byvala baletka a se z toho mam pos*at nebo co??
Srpen 20, 200718 r Jedna kombinace,radoby portret,trosec landscape...kontrast zenske krasy vs. technika v podani Polo 1.2 ..jsem na tu fotku pysny jako dobrý ale ta kiky mohla být focená z větší blízkosti tve prani je vyslyseno,alespon zlehka Na tohle tu máme jiné téma jj jsem si toho vedom!!! :p
Srpen 20, 200718 r rikam ze se jmenuje denisa a je to moje kaaaaamoska, byvala baletka asi zacnu chodit na balet!!!jak s ni budes tak ji pozdrav,,Denisku.).Ze co nevidet bude slavna
Srpen 20, 200718 r Autor rikam ze se jmenuje denisa a je to moje kaaaaamoska, byvala baletka to Jeronymo: díky chlape :-) to presidento: tak jestli se někdy nebudu stydět závidět, tak je to zrovna teď.. kamarádka taky rádka Upraveno Srpen 20, 200718 r od superfatty
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.