Vrby Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 Ahoj chlapy mam takovej problemek. Pasujou zrcatka z Octavie starej model na Fabii I ? Jako nemyslim jen skla ale zrcátko jako celek. Co ja vim tak fabie ma to pravý menší. Ale to by mi nevadilo ba naopak. Jen potřebuju vědět, když je koupim jestli mi tam budou pasovat a pěkně lícovat. Poradte nekdo zkušenej diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 Nebudou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 Nebudou, ale kdesi na netu jsem viděl týpka, kterej tam dal zrcátka ze starší A3-ky. Myslím, že to bylo: www.fabiars.de Možná je to hloupost, protože moc [šprechčit] neumím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 Jinak mi přijde snažší, si koupit pravý zrcátko na "anglickou" Fabii s tím že, abys v něm viděl, budeš ho muset hodně sklopit sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 Tu máš odpoveď http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=157758 len hladať treba.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.