dekom Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 potřebuji poradit??? chci si dát fotku auta ke svemu profilu ale nevim jak tu fotku zmenšit mam ji lkolem 300kb ale potřebuju max 100kb poradte mi nekdo diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 (editace) Třeba tímto. http://software.macek.cc/resamplercz.php?v...14&nr=15054 Editováno: 21. Srpen 2007, autor: mikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Nebo jí sem hod a já nebo někdo jinej ti jí změnší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dekom Vloženo 22. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Díky fotku jsem si zmenšil ale teď nevím jak jí dostat k mojí přezdívce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Díky fotku jsem si zmenšil ale teď nevím jak jí dostat k mojí přezdívce uz asi vis ze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.